Allt kommer alltid på en och samma gång.


Som om livet inte redan var tillräckligt jobbigt så fick min bästa vän sedan 11 år tillbaka idag somna in. Tror inte ens jag behöver säga hur jobbigt det har varit och hur kämpigt det är. Mozart har funnits vid min sida halva mitt liv och nu springer han i de evigt gröna parkerna med sin bästis Fluga bredvid sig. Älskade, bästaste Mozart. Han fick diskbråck och hans lever var inte alls bra, därför var detta det bästa för honom. 

Så livet är verkligen inte på topp just nu. En pappa med bruten rygg och ett hem utan hund. Men jag är så glad för att jag har världens bästaste familj. Tillsammans är vi starka och fixar det här. Och så har jag även underbara vänner. Stor kram till er alla <3
Tankar | |
#1 - - Sofia:

Så hemskt jobbigt, skickar stora styrkekramar till dig och din familj!!
Förlorade själv hunden för snart två år sedan och bästis katten fick somna in för ett år sedan - endast 1½ år gammal..

#2 - - Li:

Lider med dig! Nu är det så att min familj fortfarande hel peppar peppar, men tog bort vår hund förra veckan, så förstår vad du går igenom! Jag har inte varit utan hund på de senaste 19 åren och nu har vi ingen...skickar styrkekramar och håller tummar och tår att din pappa blir bra snart!

#3 - - Melinda:

<3

#4 - - Liz Haglund:

Det var riktigt tråkigt att höra :(
Styrkekramar till dig och din familj!❤

#5 - - Amanda :

Men Karin!!! Jag kan inte begripa att du behöver genomlida allt detta på en gång. Tänker på dig och hoppas att allt ska bli bra även on livet förändrats föralltid. Min hund fyller 12 om två månader. Kan inte förbereda mig på dagen han inte finns kvar längre. Önskar din pappa en bra återhämtning också och hoppas han får all vård han behöver.

Kram från en trogen läsare sen 2009/2010, jag minns inte själv...!

#6 - - Julia Lindholm:

Tänker på er! <3

#7 - - Madde:

Styrkekramar... <3

#8 - - Jakob Ahlquist:

Stor kram till dig Karin!!

#9 - - Emily:

Usch vad tungt det måste kännas :( Massa kramar!

#10 - - Emma Elfstrand - elfstrands.se:

kram! <3

#11 - - Daniela:

Neej usch vad tråkigt! Kram <3

#12 - - Paulina - paulinas.se :

<3 <3 <3 <3

#13 - - Erika Pettersson:

Beklagar sorgen. :(
Vet hur tufft det är fick ta bort min hund efter 9 år tillsammans i september och beskedet kom så snabbt så jag visste varken ut eller inte.

Men sänder massor styrkekramar.

#14 - - Sara:

Usch vad jobbigt det måste vara med så mycket på en gång, kan inte ens föreställa mig hur det är. Hoppas du känner dig bättre snart och att din pappa blir frisk och hel. Skickar en liten kram <3

#15 - - Anonym:

Stackars Er :((!

Upp