När livet tar en vändning.

Vi vet alla att livet tar snabba vändningar och i onsdags vändes hela familjen Warnmarks liv i princip upp och ner. Jag känner att jag vill berätta men inte för mycket och verkligen inte allt. Men dela med mig av en ynkapynka del som gör att ni kanske får förståelse för att bloggen står still någon dag.
 
Min älskade pappa fick i tisdags en fraktur på en ländkota under en fisketur i Key West, Florida. Jag fick beskedet i onsdags, sent på eftermiddagen. Alltså efter jag hade skrivit mitt "splittrad" inlägg och när jag redan hade som en boll i huvudet kan ni ju förstå hur det blev efter det. Sedan har det varit en process i sig att ens få tillbaka pappa från Key West till Sverige. Men tack vare en bra försäkring, hans kollega Janne och alla andra inblandade kom han efter mycket om och men hem i fredags. Nu ligger han inlagd på sjukhus och när han kommer hem därifrån vet vi inte.
 
Så är läget just.. Veckan har innehållit så mycket känslor. Bara den paniken att han befann sig på andra sidan Atlanten eller att inte veta när han skulle komma hem. Skulle det varit så att han blev kvar hade vi flygit ner till Miami. Min familj är lika med allt för mig. Det har alltid varit så och kommer alltid vara. Allt för familjen.
Tankar | |
#1 - - Julia Lindholm:

Styrkekramar till er! <3

#2 - - amanda:

sänder en kram! <3

#3 - - Therese :

Usch, vad tråkigt. Hoppas att han blir bättre snart! Beklagar sorgen för Mozart.. Så hemskt jobbigt att allt händer på en och samma gång :/

#4 - - Filippa:

Hoppas han blir bättre, lider med dig...<3

Upp