Och vi är igång... #GHS14

 
 
 
 
Vilken dag! Åkte hemifrån vid lite innan 12 och landade här hemma igen vid elva-tiden på kvällen. Men den har varit bra, riktigt bra. Först Billdals Ridklubb och sen vidare till Scandinavium. Dock blev det bra mycket senare i Billdal än vad vi trodde. GP Ponny-finalisterna skulle ha åkt vid 18-tiden men kom iväg vid 19-tiden. Tur att man hade gott sällskap i form av min vän (och assistent, hehe) Ellinor. 
 
Mellanlandade på donken bredvid Scandinavium innan vi såg GP Ponny-ekipagen träna inne i arenan. Sen hängde vi med Mikaela och vandrade runt i gångarna. Spanade in stallbygget, blommor och hinder etc. Go dag och bra kväll. Galet mycket skratt och jag kan verkligen tänka mig att veckan kommer bli GRYM. Filmade en del nu på kvällen, får bara se vad jag kan visa och inte ;). 
 
I morgon har jag mycket på agendan. Måste till Allum och sen ska jag hänga på Scandinavium hela eftermiddag/kvällen lång. Med andra ord borde jag sova nu. 
 
Hörs imorgon!
Fotografering | |
#1 - - Amanda:

Låter som en toppendsg. Sista bilden på dig gör mig så himla glad. Du om någon är värd detta jobb. Du har jobbat hårt ovh är så jäkla grym. Du inspirerar så otroligt mycket. Fortsätt med det <3

Svar: Men fina du <3
Karin Warnmark

#2 - - Sara:

Åhhhh gud vad kul!

Svar: Hihi jaaa :)))))
Karin Warnmark

#3 - - Victoria:

Du tar så härliga bilder! :-)

Svar: Vad glad jag blir, tack :)
Karin Warnmark

Upp