Om det alltid hade varit så fancy

 
Tisdag och tillbaka till verkligheten. Igår promenerade jag i Hyde Park, matade ekorrar och spenderade några timmar på Heathrow med människor från hela världen. Idag har jag mockat Gandalfs hage och handlat mat på ICA. Tror att det kallas för livets kontraster. Men om livet alltid hade inneburit att vandra runt på Oxford Street med en latte alá Starbucks i handen, köpa macarons på Ladurée och shoppa på Michael Kors så hade man nog inte uppskattat det lika mycket. Eller så hade man det, ja jag vet inte. Haha. 
 
Stallet är färdigt för dagen. Fick som hastigast ringa och avboka Gandalfs tandläkartid då lamporna på transporten inte fungerade (tillbaka till verkligheten var det ja). När man ska ut och åka på E20 och göra en vänstersväng på en av de mest olycksdrabbade platserna vill iallafall jag ha fungerade blinkers och bromsljus på min transport (förstår inte de som åker med icke-fungerade lampor!). Antagligen något glapp men det får pappa kolla på när han kommer hem från sin resa. Longerade iallafall Gandalf och han var kalasfin. 
 
Nu har jag gått igenom min inkorg. Satte mailen på "Out of Office" så det var lite att gå igenom. Kvar att göra idag är att filma alla mina inköp från London. Den filmen är sjukt efterfrågad på instagram och youtube. Ska kolla ikapp lite serier också. Och ta en sväng till stallet igen. 
 
Well, dags att sätta igång.. Vi hörs senare. 
Vardag | |
Upp