Peder

 
En av höjdpunkterna under GHS-veckan är när hästarna anländer och självklart är det ett extra plus när deras ryttare är med. Under gårdagen såg jag bland annat Peder Fredricson lasta ur sina hästar och när jag ändå hade vägarna in i stallet frågade jag om jag fick klicka några bilder, något jag också fick. Tänkte inte ens på vilka inställningar jag hade på kameran utan knäppte bara rakt av men blev väldigt nöjd. Gillar verkligen den övre.
 
Tycker alla är så himla trevliga. Ryttare som grooms och andra personer. Helt enkelt en himla bra stämning. Och idag börjar det på riktigt. Så. Himla. Peppad.
Fotografering | |
#1 - - Mikaela:

Du skall verkligen vara nöjd med dom bilderna. Även om du lyckades fint med bilderna dvs färg/fokus/ljus et så hade det nästan kvittat. Känslan i bilderna, speciellt den övre är underbar. Du har verkligen fångat ögonblicket. Duktiga du!

Svar: Åh tack Mikaela :). Antar att vi lär springa på varandra i helgen?
Karin Warnmark

#2 - - Lovisa :

Vad jobbar du som på GHS? :)

Svar: Jag är skribent på hemsidan i princip året runt :). Här fotar jag med ett 50mm 1,8. Inne i arenan fotar jag med ett tamron 70-200mm 2,8 :)
Karin Warnmark

#3 - - Lovisa:

Förresten vad har du för objektiv när du fotar där? Tänkte ta med kameran..

#4 - - Li:

Översta bilden visar verkligen talspråket en bild säger mer än tusen ord. Ortroligt känsla i bilden! Kan man få en chans att träffas ihelgen och få lite inspiration från dig som verkligen är en inspirerande människa?:)

Svar: Nej men vad söt du är! Jag kommer nog hålla till en del i bloggmontern när mina vänner är där så. Så fort tiderna är spikade där så lägger jag upp det här, Hade varit superkul att ses :)
Karin Warnmark

#5 - - Emily:

Jättefina bilder :)

Svar: Tack Emily :)
Karin Warnmark

#6 - - Mikaela :

Det gör vi garanterat :) jag kommer bra där fredag kväll och lördag kväll. Hoppas vi ses :)

#7 - - Filippa:

Jättefina bilder, vad kul att de är så snälla! Känns som att ryttare på högre nivå inte alls är så "elaka" som ungdomar som rider ponny och deras föräldrar typ!

Svar: Ja verkligen :)
Karin Warnmark

Upp