Träningssugen

 
Ni vet när man är så galet träningssugen men har en dum förkylning som vägrar att ge med sig? Samtidigt som man inte kan vänta på att inviga sina nya Nike Free (alltså de är så galet snygga) samt nya linnen och andra träningskläder. Hoppas att jag kan ge mig iväg till gymmet antingen imorgon eller på lördag för jag vill lyfta vikter! 
 
Fick faktiskt med mig två par Nike Free hem från London. Samt lite andra träningskläder från Nike och ett träningslinne från Forever 21. Nike är mitt absoluta favoritmärke när det gäller träningskläder då de passar mig väldigt bra och det finns mycket att välja på. Sen vill jag gärna addera lite Lorna Jane kläder till samlingen men det får bli när mitt konto har varit på rehab.. För utöver de kontanter jag hade råkade jag även dra kortet några gånger. Bland annat på Nike Store, Michael Kors och Selfridges.. Wooups ;)

Sitter för övrigt och redigerar min shoppingfilm nu som förhoppningsvis kommer upp imorgon. Har även tänkt att fota mina favoritköp under morgondagen och lägga upp i separata inlägg så ni får se på lite närmare håll! :D
Vardag | |
#1 - - Amanda :

ÅÅÅH, precis samma som mig. Har inte tränat på 2 veckor och håller på att bli galen :( Var ju sängliggandes i feber hela förra veckan och halsontet verkar aldrig bli bättre. Längtar efter din shoppingfilm!!

Svar: Sååå segt :(
Karin Warnmark

#2 - - Moa:

Kan du inte ha en frågestund om London? Hade vart kul att ösa frågor och typ vad man ska tänka på när man åker dit. Hur mycket man ska beräkna i fickpengar osv!

Svar: Haha det kan jag absolut ha om det kommer in frågor :)
Karin Warnmark

#3 - - Johanna :

SNÄLLA!! Kan inte du göra ett riktigt London inlägg?? Min pappa fyller 50 och vi funderar på en weekend någonstans, du har ju varit där två gånger :)) så du har ju, förhoppningsvis några bra tips och råd, sevärdheter etc. Va ska man bo, helst hinna se utan att stressa runt för mkt? Ja du förstår :) om du hinner och vill så hade det varit awesome! En London guide kanske??

Sen läste jag ditt "luddiga" inlägg, jag blir själv 22 och förstår i princip vad du går igenom.
Just take a chill pill :)

Svar: Haha det kan jag absolut försöka fixa :)
Karin Warnmark

#4 - - Paulina - paulinas.se :

SV: Gud sååå nice! Är det snyggt? Jag kan ana att det är samma :D

#5 - - Angelica:

jag är jätteintresserad av typ var du köper sminket och var den affären ligger nånstans. Jag ska till London om 2 veckor så hade varit kul att veta det tills dess :) och är det samma prisklass som här i Sverige eller billigare/dyrare?

Svar: Det mesta köper jag på Boots och de finns Boots längs med hela Oxford Street :). Det är för det mesta billigare.
Karin Warnmark

Upp