Premiär


Tror både jag och Gandalf uppskattade dagens pass i paddocken. Solen lyste och det var allmänt gött väder även om det blåste en hel del. Gandhi tyckte det var askalas att trava runt samtidigt som han kunde kolla överallt och ingenstans. Så rent formmässigt var det kanske inte vårt bästa pass men samtidigt var det så skönt att komma utanför ridhusets väggar! 

Nu har jag varit hemma och ätit lite och ska strax iväg med mamma. Ytterligare en sväng förbi stallet och hämta upp transporten innan vi kör iväg för att hämta lite saker. När jag väl är hemma igen ska jag försöka hinna med ett pass på träningscykeln innan datorjobb väntar. Tänkte passa på att se senaste PLL när jag tränar. Två flugor i en smäll! Hörs sen. 
Vardag | | Kommentera |

När det är som bäst

 
Finns det något härligare än att öppna sitt skåp i sadelkammaren och mötas av doften av nyputsat läder? Tror inte det och att allt är så rent och fint gör det ju bara så mycket bättre. Har som mål att bli den pedant jag var för något år sedan när jag putsade tränset efter varje ridpass. 
 
På mina träns använder jag tvål från Butet och fett från Passier. En utmärkt kombination och jag älskar verkligen fettet från Passier. Fick med fettburken när jag köpte Dacke 2009 och det är typ hälften av innehållet kvar. När jag putsar grimmorna använder jag Horsemans One Step. I och med att han har lädergrimma ute i hagen är det så lätt att bara dra av med Horsemans. Sen är jag aningen mer rädd om mina träns än om grimmorna... Hehe. 
 
Och som ni ser använder jag numera bara träns från PS. Slängde helt ärligt mitt gamla ihop-plockremontträns för någon månad sedan när jag städade skåpet. Visste att jag aldrig mer skulle använda det så ja, det tog helt enkelt bara plats! Gandalf ska bara ha det bästa, hihi. 
Ridsporten | | En kommentar |

Ganska så mysigt

 
Att sitta på en stol i stallgången och putsa träns samtidigt som hästarna tuggar hö, vinden viner i knutarna och regnet smattrar mot taket. Där har ni min fredagskväll. Hade två måsten denna helg, putsa utrustning och mocka hagen. Gjorde båda sakerna idag så nu är jag fri. Skämt å sido, men det känns skönt att för första gången på länge inte ha fullt schema. 
 
I helgen planerar jag att hänga i stallet, redigera filmer och göra återkomst på gymmet. Är riktigt pepp på att träna så det ska bli gött! Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla film eller något. Känner att tröttheten börjar komma och vill ju inte sova bort hela morgondagen. Hörs imorgon :)
Vardag | | Kommentera |
Upp