Livets liv

Hej och glad lördag på er. Minns inte ens när jag bloggade sist men det var alldeles för länge sedan! Dagarna springer på riktigt iväg och imorgon är det 9(!!) veckor sedan jag flyttade hit. Galet. Börjar kalla London för hemma och ja. Älskar det och älskar livet. Börjar fatta vad klyschiga fraser som 'livets liv' betyder. För jag lever ärligt talat livets liv och jag älskar det. 

Veckan har varit kalas. Skolan gick super och på fritiden har jag gjort allt från att hänga med min fransos Pauline på Oxford Street (standard) till att promenera i Regents Park. I torsdags gick jag och tjejerna ut och åt kött. Min första riktiga köttbit på 9 veckor. Gudagott och dessutom låg det bea vid sidan om. Avslutade med några drinkar på Steams. Himla bra kväll. 

Igår hängde vi i Josefins flat. Sex and the City adderat med lite frukt. Bra fredag. Ikväll börjar vi med lite bubbel i min flat för att sedan ta oss in mot Soho där vi möter upp andra svenskar. Pubrunda står på schemat. Fram tills dess ska jag jobba på min presentation. Råkade hamna framför Gossip Girl men får ta till disciplinen och leta fakta om Svealand istället. 

Och just det. Frågorna på frågestunden kommer snart upp! Pusspuss

London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Elin:

åh älskar gossip girl!

Svar: Jag med :)
Karin

Upp