Sundayfunday


Och så var det helt plötsligt söndag igen. Har haft en grymt bra helg som bara sprang iväg. Fredag var lika med skola och sen vinhäng med tjejerna i Josefins flat. Musik, snack och allmänt gött. Lördagen spenderades ute i solen (hade inte ens någon jacka!) innan jag drog hem, svirade om och satte mig på en buss in mot Piccadilly. 

Det var jag och min flatmate Eline och inne vid Piccadilly mötte vi upp ytterligare tre tjejer. Käkade italienskt (carbonara<3) och efteråt gick vi vidare till en pub. Minns inte namnet nu men måste gå tillbaka dit. Godaste mojiton, bra musik och sköna bartenders. Älskar också att ALLA verkligen är utklädda här nu när det var halloween. Bartenders, butiksbiträden etc etc. Man blir ju livrädd ibland men så galet kul. 

Hade planer för dagen men de ändrades då jag inte mår helt hundra. Ont i halsen osv så får stanna hemma med mina skolarbeten istället. Lika bra att få undan det mesta så det blir gjort. Sen ska jag planera inför mamma och syrrans ankomst med och packa ner saker de ska få ta med sig hem till Svealand. Blir nog en bra dag :)
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Caroline:

Saknar du att ha häst igen? Eller kommer du att fortfarande bo i London sen efteråt när du studerat klart. Eftersom du skriver att du mår mycket bättre i London. (hoppas jag inte har fel tolkat)

Varför jag frågar är ju att vissa skaffar häst för att må bättre, men du gör av med hästen och flyttar istället.


Svar: Nej, jag saknar inte att ha häst. Och jag kommer troligtvis inte flytta hem till Sverige igen, iallafall inte för en längre tid.

Ja det är många som skaffar häst när de mår dåligt, det var det jag gjorde först. Men efter en tuff tid var jag tvungen att göra något nytt och då var det här det enda rätta och det bästa jag någonsin har gjort.
Karin

Upp