Food


Hemlängtan. En rak höger av lite längtan efter Svealand var det jag vaknade av idag. Vet inte varför. Kanske för att jag under gårdagskvällen skypade i över fem timmar. Med mamma, syster och en jäkligt saknad vän. Men om en vecka är min mamma och syster här. Lyckan i det. 

Annars var dagen bra. Skolan gick all in på halloween och man höll på att dö både en och fem gånger när man svängde runt ett hörn och mötte en lieman... Såg "The Beach" på andra lektionen. Vi ska ju läsa den boken vilket jag gjorde klart nu i eftermiddag. Alltså har för övrigt så jäkla kul på lektionerna. För första gången i mitt liv har jag inte ångest över att gå dit. Awesome.

På eftermiddagen gick jag och Josefin och handlade. Vi tog en vagn idag och jäklar vad mycket trevligare det brev att handla. Innan har jag släpat runt på en korg. Inte lika kul. Men nu har jag äntligen mat hemma igen. Köpte rökt lax och gjorde tunnbrödsrulle med lax och purjolök på. Såååååååå gott!!!! Var på SugarSin idag med. Inte lika bra men gott det med. 

Imorgon är det skola 2-5 och sen ska vi dricka vin. Mysfredag och det känns jäkligt gött med helg. Puss på er!
London 2014/2015 - Life | | En kommentar |

Seven weeks


Och så har jag helt plötsligt varit här i sju underbara veckor. Det blir ju inte sämre av sätt vädret är helt freaking fantastiskt. Igår hade vi typ 20 grader och sol, höll på att svettas ihjäl med min jacka. Även idag lyser solen så det är gött!

Helgen var bra. Puben med Josefin i fredags där vi hängde med några britter. En ansåg att Zlatan inte är svensk.... Vi var inte så glada då. Haha. På lördagen ville J in till M&Ms store och Piccadilly. Försökte avråda henne från detta men hennes vilja var stark så vi tog oss dit och sen försvann vi snabbt som bara den därifrån igen. Alltså turister. Överallt. Kaos. Tog oss till Totally Swedish istället där jag köpte tunnbröd, Bregott. Hushållsost och gräddsås istället. Matlycka. 

Skolan igår var bra. Hade en lång håltimma men då åkte jag och Pauline till Clapham för att besöka en stor party/halloweenbutik. På Global Issues tog vi oss till ett museum. Kul att komma lite utanför skolans väggar. Var i samma grupp som Rita och vi gick snabbt igenom museet, valde våra '5 disobedient objects' för att sen sätta oss på trappan utanför och skriva klart uppgiften. Mys. Tillbaka till skolan sen och sedan var det dags att åka hem. 

Idag börjar jag 3.30 så det är gött. Har redan hunnit med ett träningspass. Hållit igång en vecka nu så det känns med himla bra. Imorgon blir det vilodag för vi ska åka till Westfield efter skolan, ett gigantiskt shoppingcenter i Stratford. Ska bli nice!

Sedan är det mycket plugg som väntar med. Läsa bok - skriva brev/summery/alternative ending - jobba med min presentation och sist men inte minst leta fakta om något stort uppror/protest i ens hemland. Ska ta Göteborgskravallerna 2001! 

Vi hörs!
London 2014/2015 - Life | | En kommentar |

Friday


Sitter i en kompis flat. Maten står på spisen och snart ska en flaska vin korkas upp. Sedan drar vi vidare till stammispuben uppe vid Angel. Tror det blir en kväll med massa skitsnack och skratt. Precis vad jag behöver idag och det är så kvällarna blir när man hänger med Josefin. Helgens planer är relativt oklara men tror det blir bra ändå. Spontana saker slutar ju oftast bäst. 

Annars var skoldagen bra och allt är bra. Även om jag har varit lite nere de senaste två dagarna så leker ändå livet. Och jag älskar det. Ha en go kväll. Puss!
London 2014/2015 - Life | | En kommentar |
Upp