Lill-lördag


Om det nu är någon fördel med att vårt internet är så långsamt så det tar 4h(!!!) att streama ett avsnitt av TVD eller The Originals så är det väl att man får anledning att blogga istället. Förstår ni för övrigt hur tapper jag är som väntar 4h för att få se ett avsnitt? Men det är ju bäst så är tvungen. 

Idag är det onsdag. Skolan var bra och vi har äntligen fått tillbaka den bästa läraren igen. Lektionerna mellan 8:45-13:15 bokstavligt talat bara sprang iväg. Fick reda på att vi ska hålla presentationer på 15min om våra hemland! Så nu har patrioten i mig 15min på sig att visa vad Sverige går för. Känner redan att det blir en kombo av Zlatan, Ikea, Avicii, köttbullar och för alla tyskars skull -älgar. Plus ABBA, Volvo, Spotify, midsommar osv osv. Min lista är lång och det ska bli sjukt kul!

Väl hemma så satte jag mig i soffan och där satt jag. Försökte streama serie och ha det allmänt gött. Blev sjukt trött och förflyttade mig till sängen och när jag väl hade sett klart på The Originals så drog jag på mig träningskläderna. Tog en rask pw via Old Street till Shoreditch Park. I parken började jag jogga och överträffade mina förväntningar. På vägen hem stannade jag till vid några trappor utanför och körde trappträning. Riktigt bra pass. Körde ju pw igår med och imorgon blir det jogg. Härligt att komma igång igen. 

Imorgon väntar skola, Oxford Street och sen träning. Sist men inte minst är det pub-torsdag!!! Varje vecka tar vi oss till ett nytt område i London och testar en ny pub. Så galet kul. Börjar sent på fredag med och det är ju alltid gött. 

Hörs kompisar och tack för fina kommentarer i förra inlägget :). Bilden ovanför är för övrigt lite utsikt från oss över The city of London. Ganska så nice ja!
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Helena:

Det måste ju vara en riktigt bra serie om du kämpar så länge för att få se ett avsnitt :)

Roligt att ni besöker en ny pub varje vecka!

Svar: Haha ja den är riktigt bra :)
Karin

Upp