Reindeer

Det är väldigt intressant det här när man pratar med människor från andra länder om Sverige. Som jag berättade i måndags så har vi en vikare just nu, eller vi hade vikare måndag-onsdag. I måndags så trodde inte vikarien att vi åkte skidor pga det är så platt och idag så trodde han inte att vi har renar i Sverige utan det är bara Finland som har det? Haha alltså så kul. 
 
Well... Onsdag i London och dagen gick rätt snabbt. Tre lektioner på raken som i sig var rätt trista men hade oerhört intressanta samtalsämnen med mina klasskompisar. Typ vad kyckling heter på franska och att IKEA har billig hotdog. Efteråt åkte vi och handlade lite mat och nu sitter jag här på min säng och funderar på att laga maten. Tror det blir melonsallad idag igen. Så lättlagat och gott. 
 
- På tal om lättlagat köpte vi oss med sushi hem igår. Gottigt!
 
På kvällens schema står ett besök hos Svenska Kyrkan här i London. Har varit där en gång tidigare och det var himla mysigt faktiskt. Svenskt kaffe, saft och kanelbullar. På onsdagar är det typ "mingelkväll" och man kan träffa massa nya människor vilket ska bli kul. Dessutom ska kanelbullens dag som är senare i veckan firas! Yey. Är inte troende eller så men tycker saker som dessa är riktigt kul. 
 
Därför kanske det är dags att fixa lite mat innan jag ska fräscha upp mig. Vädret i London är mer schizofrent än någonting annat. Hade väntat mig regn, regn och regn men har varit cirkus 22 grader varje dag. Idag regnade det på morgonen men sen blev det strålande sol? Som någon sa "London är den stad där man alltid bär med sig paraply OCH solglasögon". Agree on that!
 
 
Vardag | |
#1 - - Daniela:

Haha, det är verkligen roligt hur folk tror att vi i Norden bor. När jag var i Istanbul så trodde de att vi har isbjörnar i Finland, kunde inte hålla mig för skratt och försökte förklara att vi har inga isbjörnar, "bara" vanliga björnar,, varg, lo, älg, hjort och ren osv. Chocken för dem blev stor ;)

Svar: haha håller med. Så kul!
Karin

#2 - - Daniella 🌙:

vilken sushikedja är detta? :D

Svar: Abokado. Hade höga förhoppningar men Wasabi slår Abokado med många meter :( haha
Karin

#3 - - johanna - Student i London:

åh, jag har funderat på att ta mig förbi svenska kyrkan någon dag, mest för att få hänga lite med andra svenskar ^^ (och jag har lyckats fixa svenskt tangentbord :D wohow )

Upp