Friday

Fredag och näst sista dagen hemma. Kan säga att jag allt har en klump av nervositet/ångest i magen. Tror det var 80 dagar kvar när jag bokade detta och nu är det 1,5. Helt galet och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 
Tänkte börja packa idag så jag har tid på mig att få ner allt i väskan. Har ju laddat upp med vakumpåsar och de kommer behövas. Pappa kom in i mitt rum igår och sa "ska du ha med dig ALLT det!?". Jag har verkligen sorterat så jag bara tar med mig det jag verkligen tycker om/använder men lär rensa ytterligare när jag väl börjar packa i väskan. Ska ta en förebild när allt ligger i sin hög och sen en efterbild när det är på plats i väskan. För lyckas jag få ner allt med en maxvikt på 23kg är jag ärligt talat kung. 
 
Idag har jag för övrigt hängt drygt tre timmar hos frisören. Klippning och slingning stod på schemat och det känns skönt att ha fräscht hår igen. Istället för att bleka slingorna så tog vi en ljus färg istället så det inte blev så skarpt, vill inte vara för ljus på hösten. Lite ovant men blev så fint så. Innan frissan var jag på ett annat äventyr.
 
Nu ska jag åka och handla mat samt hämta ut ett paket. På tal om paket, eller ja. Beställde ett Bootscard och tror ni inte det kom idag? Bra jobbat Boots, bra jobbat. Jag hoppas förresten att ni förstår att bloggen står lite halvtom nu. Men det ska bli så kul att blogga från London sen med massa fräscha bilder! :)
 
På bilden ser ni förresten min favoritbar att ha med på språng. Så himla god! Sen tror jag också att jag borde köpa en mindre vattenflaska att ha i väskan. Det är inte optimalt att ha en på 9dl... Hehe.
Vardag | |
#1 - - Daniella 🌙:

hoppas du får det kul här!

Svar: Tack!
Karin

#2 - - Anna S:

Hoppas det har gått/går bra med packningen, om du glömt nåt kan du ju alltid trösta dig med att du har många roliga affärer du kan handla i ;)
Hoppas resan går bra imorgon, börjar skolan och lektionerna direkt på måndag eller har ni någon ledig dag innan? :)

Svar: Tack :) Vi har introdag på måndag och sen börjar lektionerna på tisdag tror jag :)
Karin

Upp