Jamie's Italian

Lördagen var en himla bra dag. Efter lite frulle och annat fix så tog jag och Linnea oss in till Oxford Street. Vi gick hela gatan upp och ner och jag köpte bara en macka och kaffe på Pret! Känner mig oerhört duktig. 
 
När jag väl var hemma igen så pysslade jag med lite saker och sedan var det dags att göra sig i ordning för kvällens festligheter. Vi hade nämligen bokat bord på Jamie's Italian vid Angel. Började med varsin fördrink och jag beställde (såklart) en mojito. Antagligen den godaste jag har druckit! Huvudrätt blev en carbonara som var riktigt god den med. Efteråt gick vi till en pub där det blev ytterligare en drink. Med andra ord en väldigt trevlig lördag.
 
Kan för övrigt starkt rekommendera Jamie's Italian om du ska ut och äta i London. Vi var på den vid Angel men de ligger lite överallt i vår kära metropol. En mojito samt carbonara och en cola light kostade drygt 270:- vilket jag tycker är bra pris för sjukt god mat! Se till att boka bord bara, speciellt om du ska dit på en lördag. Haha! :)
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - johanna - Student i London:

Bra tips! Och det låter som de har vettiga priser också! :)

Svar: Väldigt bra priser :)
Karin

#2 - - Malin:

Hej Karin, tänkte bara tipsa om en väldigt mysig och trevlig restaurang med relativt bra priser. Restaurangen Bill´s heter och den ska finnas på flera platser i London men den jag var på ligger vid tunnelbanestationen High Street Kensington.
kram

Svar: Tack för tipset :) kram
Karin

Upp