One pint

Vaknade upp igår och insåg att jag var själv i lägenheten. När man är fem flatmates så tror jag inte direkt att det är jättevanligt och därför kunde jag strosa runt här lite som jag ville. Fixade i min garderob och jag fick även min första smäll av hemlängtan. Hade mina aningar om att den skulle komma första gången jag var helt själv och det gjorde den. Men efter lite smsande med mamma och syster samt en busstur genom London så kändes det bättre. Skolans två lektioner gick också snabbt och lätt så det var skönt. 
 
Efter skolan köpte jag och kompisarna med oss sushi och annat gott för att hänga i Johannas flat. Där satt vi en bra stund och skrev ner saker på vår London bucket list innan vi drog vidare ner mot Old Street i jakt på en pub. Well... Det gick inte allt för bra så vi tog tuben en station upp till Angel där vi fann en trevlig pub och jag tog min Londontrips första pint. Standardfrågan inför min flytt har varit "Gillar du öl??" och svaret är nej. Men ska försöka lära mig nu, det hör ju till. Haha. 
 
Vi hade sådan tur att vår pub låg precis bredvid ett froyoställe så vi tog en frozen yoghurt också. Gudagott för min onda hals (är fortfarande förkyld) och bra avslutning på kvällen. Sedan promenerade vi hem till lägenheterna. En väldigt fin fredag helt enkelt. 
 
Idag ska vi till skolan för att skriva in oss hos doktor, fixa stundent oystercard etc. Sedan drar vi vidare till East End och Brick Lane för att äta curry. Enligt Gordon Ramsay är ju curry på Brick Lane den bästa maten som finns här i London så let's go. 
 
The Gourmet Burger, Oxford Street och häng i Hyde Park var för övrigt det vi roade oss med i torsdags. Fick köpt lite saker på Primark och Forever 21 jag tänkte visa i ett kommande inlägg. Tog bilden till höger från Linnea. Men även det var en fin dag och maten var så god. Första riktiga maten sen jag kom hit! Haha. 
 
Nu måste jag sminka mig, byeee!
Vardag | |
#1 - - Amanda Özek:

Ååååh låter som du har det underbart :D
Jag drabbas fortfarande av hemlängtan ibland trots 2 år "hemifrån". Ett skypesamtal till mamma hjälper alltid :)
Kan du inte berätta lite mer om plugget? Är det "vanlig" engelska ni läser eller inriktat på något speciellt? Vilken nivå ligger det på? PS. Jag hoppas du blir kvar där länge så jag kan hälsa på i vår eller sommar. haha :D

Svar: Hihi ja det är riktigt bra :) Kan jag absolut göra så fort jag kommer in i det lite mer :D
Karin

Upp