Onsdag i London

Islatte (ofc) - Båttur på Themsen i ett varmt och soligt London (runt 25 grader) - Morning view från bussen - Hittade en häst mitt i London - Golden Jubilee Bridge med utsikt över ögat - Lektion imorse i skolan
 
Nejmen hej kompisar! 
 
Sitter här vid köksbordet i min flat och käkar hallon. Jag och min nya vän Linnea tog en liten walk (eller ja, vi var ute 90 minuter) och upptäckte hur många nya ställen som helst. På vägen hem passerade vi en liten supermarket och innanför fönstret såg jag en helt underbar ask med hallon som jag bara var tvungen att ha. Så jag köpte den helt enkelt.
 
I vilket fall har bloggen stått lite tom. Anledningen? Ja, det finns många. Men att flytta till ett nytt land är kämpigt och alla nya intryck tar musten ur en. Speciellt när mitt schema har varit helt idiotiskt (ska egentligen inte vara som jag har haft det men det blev väl bara så) och så har jag blivit väldigt förkyld. Igår hade jag en håla på fem timmar så gick Waterloo Station - Westminster Bridge - Big Ben - Trafalgar Square - Piccadilly Circus - Regent Street - Golden Jubilee Bridge - Waterloo Station (skolan ligger typ där). Stannade till på en Starbucks bredvid Regent Street och sen gick jag in på Whole Foods. Vilken affär! Men eftersom jag skulle tillbaka till skolan så kom jag bara ut därifrån med en iste. 
 
Annars så rullar väl allt på relativt bra. Måndagen var kämpig då det var intro på skolan. Var där vid 8am, kom hem vid 6-tiden och behövde sen gå till Sainsburys för att köpa mat. Igår hade jag en klass på förmiddagen och nästa lektion var 5 timmar senare så jag slutade 18.25. Väntade in mina svenska vänner och kom hem vid 8-tiden. Då fixade jag finally mitt engelska kontantkort och det tog halva kvällen. 
 
Och idag hade jag tre lektioner på förmiddagen, sedan break i tre timmar för att ha ett möte på 5 minuter. Lovely. Tack och lov att jag hittade lite goa människor att hänga en stund med och sen när jag kom hem gick jag som sagt ut och gick. Efter det har jag suttit här vid köksbordet och pratat med min norska och tyska flatmate. 
 
Puuuuh. Blev ett långt inlägg men hade ju lite att ta igen. I morgon har jag bara två lektioner på morgonen och slutar innan tolv så jag och de andra tänkte ta en sväng in till Oxford Street (FINALLY shopping!), käka mat och ha det allmänt bra. DOCK känner jag mig lite rädd i och med att det 9/11 imorgon och man ska åka buss mitt i rusningstrafiken. Men men... 
 
Okej, detta inlägget tog typ två timmar att skriva för jag har pratat med mina flatmates under tiden. Haha. Men nu ska jag ta en dusch och sen är det dags att sova. Vi hörs! :)
Vardag | |
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Fina bilder!

Svar: Tack :)
Karin

#2 - - elin karlsson :

Hej!
Hittade din blogg genom instagram haha och gick sen vidare in på din blogg. Såg på dina bilder att du flyttat till London för att plugga.

Blev så pepp på att följa din blogg och vad du skriver, för jag har själv tänkt att flytta till London och plugga! Förhoppningsvis nästa år blir det och det ska bli så kul att följa din resa där och vad du lägger upp för bilder! :)

BTW, höll också på med ridning i flera år men har nu slutat då det tog upp för mycket tid..Vet känslan av hur jobbigt det är att behöva säga adjö till en vän. Att sitta på hästryggen är verkligen en underbar känsla! :D

MVH Elin

Svar: Åh vad roligt att höra :) Hoppas du kommer iväg till London :)
Karin

#3 - - Emma:

Man blir inte alls avundsjuk, inte alls... ;)

Svar: Haha :)
Karin

Upp