Tre veckor

Och så har jag helt plötsligt bott i London i tre veckor. Ibland känns det som tre månader och ibland som tre dagar. Nu är det helt plötsligt bara drygt tjugo veckor kvar tills jag flyttar hem igen och tre av de veckorna ska jag spendera hemma i Sverige över jul och nyår? Haha så sjukt. Och ja, valde för övrigt att vara hemma i Sverige över nyår. Kan berätta varför någon annan gång.
 
Helgen har som vanligt sprungit iväg. I fredags började jag skolan vid två och hade först en vanlig engelskalektion och sen en lecture som handlade om gender. Väldigt intressant faktiskt. Sedan drog alla tjejer hem till Johannas flat och så beställde vi home delivery pizza. Go kväll och jag kom hem alldeles för sent då jag hade Brighton inplanerat på lördagen. Brighton var underbart. Så härligt att andas havsluft igen och höra alla fiskmåsar sjunga. Kommer ett separat inlägg med bilder osv. 
 
På kvällen drog tjejerna ut på puben men jag valde att stanna hemma. Känner att dessa tre veckor har gått i 120 och kroppen har inte varit helt okej de senaste dagarna. Jäkligt trist men vet att lyssnar jag inte på den nu så kommer snart bakslaget och då är det kört. Därför valde jag inte att följa med till Oxford Street idag heller utan är hemma och andas lite. Tvättar all min smutstvätt och ska om en liten stund promenera upp till Angel för att handla mat och andra nödvändigheter. 
 
I morgon är det skola igen och denna veckan får min klass tydligen en ny lärare. Ingen av oss blev väl inte överförtjusta i det direkt då vår förra lärare var den bästa jag någonsin har haft. Men det löser sig förhoppningsvis och gör det inte det så får jag bara byta klass. Vi får se hur det blir helt enkelt :)
 
Men nu piper tvättmaskinen på mig. Hörs sen med lite bilder alá Brighton!
 
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Daniella 🌙:

åh, ska du förlänga när ditt halvår är slut?

Svar: Nope :). Åker hem eller åker vidare.
Karin

Upp