La la la life


Helt plötsligt har det gått två veckor sedan jag bloggade sist. Vet inte hur många som har sagt "Karin du måste uppdatera oftare!!" och fine, er vilja är min lag. Haha. 

Känner att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt för det händer så mycket hela tiden. Dessa veckor har bara sprungit iväg och tiden räcker inte till. Har iallafall haft det sjukt bra. Lite för bra. Ätit middag med vännerna, hängt på puben, shoppat och så vidare. Tagit promenader, åkt tåg(!!!) (sällsynt), haft extremt djupa diskussioner om livet, lärt känna nytt folk och bara levt. I lördags var jag och Josefin på Comedy Club i Shoredith. Sådan galet bra kväll. 

Insett att jag nog inte kommer åka hem om en månad. Utan jag blir antagligen kvar här ett tag till. London är livet. Livet är London. Är inte klar med staden. Då därför är huvudet fullt upp med den planeringen också. CV och andra papper ska fixas, vi letar rum för fullt osv. Är extremt pepp på detta och det blir en ny utmaning. Ni får reda på mer när jag vet mer. Haha. 

Annars sitter jag på bussen hem nu, är precis utanför St Paul's när jag skriver det här. Planerna för dagen är lite otydliga men ska hem och lämna väskan. Sedan promenera upp till Angel och besöka The Body Shop, Superdrug och Sainsbury's. Funderar även på att köpa med mig någon lunch hem. Mums! Väl hemma ska jag skriva klart en liten essay innan jag kanske möter upp en kompis. Och ikväll väntar skypedejt med en annan saknad vän. Fin onsdag. 

Det var väl det. Vi hörs vänner!
London 2014/2015 - Life | | 3 kommentarer |

I'm back


Landade i London igår. Kändes så bra när planet nuddade marken och när jag sedan satt på Heathrow express in mot Paddington var det verkligen "jag är hemma". För London är hemma. Så är det bara. Har haft tre kalasveckor i Sverige med familjen och vänner. Men det är på andra sidan Nordsjön jag kan leva det liv jag just nu vill leva. 

När jag låste upp dörren igår möttes jag av Josefin. Världens fetaste kramkalas och sedan drog vi och handlade mat. Middag i soffan och skitsnack om allt som hade hänt i Sverige. Idag hade jag två lektioner och sedan drog jag hem, åt och sen åkte jag tillbaka till skolan för att möta upp J. Latte på starbucks och en tur på Oxford street. Vidare mot Angel för att äta på GBK och på kvällen blev det även mojito på stammispuben Steams. 

Bestämde oss för att åka till Kings Cross klockan 23.00 och ta kort på Plattform 9 3/4. För det är det som händer en tisdag i London. Älskade London. Nu sitter jag i soffan hemma igen. Snackar skit och bara är. Att jag börjar skolan 8:45 är en annan sak men det gäller att leva i nuet. Och det är det jag äntligen har lärt mig att göra. 

Imorgon är det (utöver skola) pw runt Tower Bridge/Millenium Bridge som gäller. På torsdag ytterligare en promme. Fredag middag ute och allmänt gött. Lördag O Bar och söndag lunkande i Regents Park. Tror det blir himla bra alltså. 

Godnatt! :)
- råkade förresten (som ni ser på bilden) bli lite blondare när jag var i Sverige. Kände att jag ville tillhöra de svenska stereotyperna på ett sätt iallafall ;)
London 2014/2015 - Life | | 2 kommentarer |
Upp