The Making of Harry Potter #London 2

En av höjdpunkterna på resan var helt klart när min syster tog med mig till Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter. Harry Potter har varit en väldigt stor del av mitt liv sedan "De Vises Sten" kom ut på svenska år 2001. Minns när mamma läste högt för mig ur den fantastiska bok och jag var fast i J.K. Rowlings sagolika värld. 
 
Vi åkte taxi till Baker Street där den coola HP-bussen skulle hämta upp oss (den såg ut så här). Jag var så där lagom nervös och såg till att vara på plats cirkus 60 minuter innan bussen skulle plocka upp oss.. Haha. 
 
Därför satte vi oss på ett café och drack lite juice när vi väntade. Det var inte allt för varmt ute direkt.. 
 
Vi kom faktiskt fram en timma tidigare än beräknat (eller något sådant). Förutom att vi fick vänta en bra stund i slutet så var det skönt att inte ha någon stress. 
 
Harrys lilla rum under trappan och Rons mycket vackra dress som han har i The Goblet of Fire när de har bal. Haha! 
 
Mirror of Erised & självklart var jag och syrran tvungen att ta ett egopic i den!
 
Några av de sju olika horrokruxerna. 
 
Självklart var vi också tvugna att dricka butter beer. Eller ja, jag var iallafall tvungen. Hur det smakade får ni höra i en film som kommer snart. 
 
Glada i spöregnet!
 
Och självklart måste jag även visa två bilder till på slottet. Helt fantastiskt och jag riktigt rös när de spelade musiken från Harry Potter. Så sjukt vackert. 
 
Åh snacka om att jag längtar tillbaka. Hela resan var så fantastisk och helt klart den bästa resan hitills i mitt liv. Har ändå varit ute i Europa en hel del men London med bästa syster var så underbart! Vill tillbaka snart igen. 
Resor & äventyr | | 27 kommentarer |
Upp