8 dagar


Om åtta dagar beräknas jag landa på Landvetter. Känns så skönt att komma hem. Åkte till London för att få ett break från Sverige och nu behöver jag en liten paus från Europas metropol. Har varit tre intensiva månader! Haha. 

Sitter just nu i soffan och kollar Sunes Jul med min nya sambo Josefin. Hon flyttade hit igår och det är ju kalas. Ännu bättre att vi för tillfället är tre svenskar och en norsk som bor i vår flat. Klagar inte. Hjälpte J att flytta in igår och sen rensade vi här så nu är det rent och fint. Doftljus överallt och bara mys. Känns faktiskt lite som hemma.

Var för övrigt på 'Jingle Bell Ball' i O2 arena i lördags. The Script, OneRepublic, Take That, Ella Henderson, Olly Murs, Union J... Listan kan göras lång. Lägg till en egen VIP lounge med gratis mat&dryck. Helt fantastisk kväll! The Script var kärlek och när OneRepublic körde 'If I lose myself', jag grät typ. Så jävla bra. 

Veckan ser ut att bli kalas. Winter Wonderland imorgon, party på onsdag etc. På lördag lämnar sambon mig för att åka hem och äta Marabou innan jag drar på tisdag! 

Köpte för övrigt en present till mig själv idag. En Marc By Marc Jacobs klocka. Kände att det satt fint och den är helt fantastisk. Så himla nöjd!

Ha det gött så hörs vi :)

London 2014/2015 - Life | |
Upp