En annan flygtur

I måndags befann jag mig 10 000 meter upp i luften. Idag satt jag drygt 162cm ovanför marken men flyga fick jag ändå! Spenderade fredagskväll, natt och lördag hemma hos systrarna Elfstrands (Elfstrands.se). Trevligt att se dem igen och även deras söta små pållar. Idag skulle jag, Emma och Susanna rida ut på tre ädla springare och jag fick ta Tage. De sa att han är så snäll osv men vem tror ni hamnade på backen? ;) haha. Tage blev nämligen rädd för en fågel där i skogen mitt i ett dike så han hoppade samtidigt som han vände och jag flög. Emma hängde löst på Boppen med. Haha. Smällde i svanskotan/ryggen men överlever! 

(Försöker ta snap-selfie med shettisen i onsdags. Hehe)

Faktiskt andra pållen jag rider sen jag kom hem i måndags. I onsdags fick jag nämligen lulla runt på en liten vit dam. Kul när jag inte har ridit sen april typ! 

Annars har mest spenderat mina dagar i Svealand just med att träffa vänner. Har mycket att catch up så att säga. Kört bil är en annan sak jag har försökt göra så mycket som möjligt, alltså bästa grejen! Sovit har jag också gjort. Helt sjukt trött. Märks att man har levt intensivt i London för kroppen bara pustade ut när jag kom hem. Men snart är jag tillbaka i staden där allt går 120km/H så passar på att njuta som bara den av att vara hemma. 

Vi hörs :)
Vardag | |
#1 - - Emma Elfstrand - elfstrands.se:

Haha det hade ju vart jävligt snyggt om vi båda flugit av mitt i skogen ;)

Svar: Haha det hade varit riktigt snyggt! ;)
Karin

#2 - - Erika Pettersson:

ajaj inte kul o flyga av så där gör min ponny också om hon blir rädd och jag har varken suttit kvar i skritt eller galopp dom gånger hon gjort så de är tusan omöjligt. :/

Svar: De är allt luriga de små hästarna! Haha
Karin

#3 - - Neapocalypse och tinkerhästen Clooney! - ・゚♥ ✞:

Så kul att rida!! :D

Svar: Väldigt roligt! :D
Karin

Upp