Happy monday


Sitter i en rosa bean bag i skolans lounge och tänkte att jag skulle utnyttja lite av min två timmars håltimma med att säga hej till er. Var ju alldeles för länge sen -igen. Kan inte förstå att det är 1 december idag. Åker hem på jullov om 16 dagar och jag ser verkligen fram emot det. Även om livet här leker så ska det bara bli skönt att komma hem och krama om hela familjen. Träffa alla sjukt saknade vänner, sova i ens egen säng, köra bil med musiken på högsta volym. Har massa saker inplanerat som jul på Liseberg med awesome vänner och så ska jag även hälsa på Gandhi(!!!) osv. Så kul! Är hemma i 12 dagar innan jag drar tillbaka hit för att fira nyår!

Helgen var bra. Camden på lördag och på söndag mötte jag upp en vän och drog till Hyde Park/Winter Wonderland. Sjukt kul kväll. Inte varje dag man dricker öl på en karusellpub liksom. Denna veckan ser med ut att bli bra. Massa saker inplanerat och jag ska även börja med min Christmas shopping och sånt. Hinna med så mycket som möjligt innan alla drar hem över jul. 

Annars har jag väl tusen saker till att berätta men vi kör på en 'what happens in London stays in London'. Haha. Och på tal om att stanna i London så börjar jag få lagom mycket ångest över hur jag ska göra när min kurs är slut i februari. Men försöker ta en dag i taget typ. Var för övrigt i en flat i Maida Vale förra veckan som kostar 4000£/månad (2 rum). Takterrass med världens utsikt och allt. Får jag en sån flat kan jag lätt stanna... Hehe. Intressant det där med bostäderna här eftersom 4000£/månad kan vara "billigt". Men det kan vi snacka om någon annan gång. 

Ha det gött!


London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Anna:

Vi måste ses när du är hemma! :D

Svar: Jaaaa :D
Karin

Upp