London baby


London levererar lika bra som vanligt. Idag har vi vandrat upp och ner för Oxford Street och jag fick med mig ett par kassar hem. Imorgon ska vi ta Harrods och lite annat. 

Så skönt att inte känna någon stress utan bara ta allt i sin egen takt. Även om det är en del hemifrån som gnager i huvudet gör jag allt för att släppa det och bara njuta av underbara London. Och imorgon ska det bli sol och 7 grader. Rena rama våren ;). Haha. Det ser jag iallafall fram emot. 

Vi hörs!
Resor & äventyr, Vardag | |
#1 - - Jenny:

Åh vad avundsjuk jag blir, och glad för din skull såkart! Ska bli jättekul att se alla bilder/filmer sen :) Vill också åka till London, så undrar, hur gick ni tillväga när ni valde hotell osv? Bokade ni en hel resa eller bokade ni hotell och flyg enskilt? Är det något som krånglat ellet varit jobbigt?

Svar: Vi bokade via Ving, flyg och hotell i ett :). När vi åkte i höstas åkte vi också med ving, flög med SAS och bodde på samma hotell och var nöjda så det blev precis "samma" resa igen men nytt datum. Med andra ord är vi väldigt nöjda och sist krånglade inget och nu har inget heller krånglat (peppar, peppar).
Karin Warnmark

Upp