Halloween goes Christmas


I förrgår var det halloween-pynt överallt och igår kom julen. Svart/orange byttes ut mot röd/grönt och mörker blev juleljus. Starbucks är inklätt i rött, spelar julmusik och halva London går runt med deras röda julmuggar. Känns mysigt på något sätt. Speciellt nu när kylan har slagit till mot staden. Eller kyla och kyla, är ju fortfarande runt 10 grader men betydligt kallare än förra veckan. 

Skolan går bra och det är fortfarande så sjukt kul. Första gången i mitt liv som skolan är rolig och inte ger mig ångest deluxe. Idag försökte jag lära mina tysktalande klasskompisar lite svenska ord. Typ sked, sju, skjuta och skidor. Hehehehhe... Skidor var totalt omöjligt för dem att säga så det var väldigt roligt. 

Och snart är min mamma och syster här!! Alltså jag har inte träffat dem på 8,5 vecka så det känns så sjukt. Dessutom har de med sig tangentbord till min iPad, favorit mjukisbrallorna, mina två stora Ralphie parfymer och annat. Bara lyckan i det. Kommer bli en bra helg och jag ska bo på hotell med dem vid Lancaster Gate. Så det kommer bli nice. Shopping, middagar, sightseeing och annat står på schemat. Ska även ta med dem bort till Ability Towers så de får se hur jag bor. 

Grejen med studentboenden är att läget är så j-vla bra. Zon 1, mellan Angel Station och Old Street station. 20min promenad till Liverpool Street och typ 30min med tub/buss in till Oxford Circus. Men själva standarden är ju inte som hemma direkt. I början var det jobbigt men nu har man vant sig. En städerska som var här förut sa iallafall till mig att 'your flat is so clean! So good' så det var ju bra....

Men nu ska jag skriva klart veckans engelskauppgift. Vi har läst boken 'The Beach' och jag ska skriva ett brev mellan två karaktärer. Brevet är typ klart men behöver rätta lite grammatik. Vi såg även klart filmen idag och vad ska man säga? Som vanligt var boken bättre...

Hörs vänner!
London 2014/2015 - Life | |
Upp