Food


Hemlängtan. En rak höger av lite längtan efter Svealand var det jag vaknade av idag. Vet inte varför. Kanske för att jag under gårdagskvällen skypade i över fem timmar. Med mamma, syster och en jäkligt saknad vän. Men om en vecka är min mamma och syster här. Lyckan i det. 

Annars var dagen bra. Skolan gick all in på halloween och man höll på att dö både en och fem gånger när man svängde runt ett hörn och mötte en lieman... Såg "The Beach" på andra lektionen. Vi ska ju läsa den boken vilket jag gjorde klart nu i eftermiddag. Alltså har för övrigt så jäkla kul på lektionerna. För första gången i mitt liv har jag inte ångest över att gå dit. Awesome.

På eftermiddagen gick jag och Josefin och handlade. Vi tog en vagn idag och jäklar vad mycket trevligare det brev att handla. Innan har jag släpat runt på en korg. Inte lika kul. Men nu har jag äntligen mat hemma igen. Köpte rökt lax och gjorde tunnbrödsrulle med lax och purjolök på. Såååååååå gott!!!! Var på SugarSin idag med. Inte lika bra men gott det med. 

Imorgon är det skola 2-5 och sen ska vi dricka vin. Mysfredag och det känns jäkligt gött med helg. Puss på er!
London 2014/2015 - Life | | En kommentar |
Upp