18 oktober


Så där två år senare tänkte jag säga hej igen. Så HEJ! Min dator är inne på lagning eller något i den stilen så köpte mig en iPad i veckan. Är ganska så kär japp. Annars rullar livet på lite väl bra och lite väl fort. I veckan har jag hunnit med allt från ett besök på Ikea till shopping på Oxford Street, vindrickande på en pub i City of London och allt sånt där. Hade level-test i skolan med. Så sjuuuukt svårt men klarade det och får vara kvar i min goa klass och gå upp en nivå. Yey!

Idag så var vi på afternoon tea i Soho. Scones, muffins, snittar och bubbel var en väldigt fin kombo. Hade planerat en utgång ikväll men blir att vi tar oss till en pub istället. Så där har ni min lördagskväll. Imorgon får jag se vad som händer. Har lite plugg att göra men sen blir det säker något mer också. 

Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta just nu. Händer saker konstant här och jag gillar det. Bjuder på lite blandade bilder så hörs vi snart för nu kan jag äntligen blogga igen med iPaden!

//Karin

London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Anna:

Kom på en sak ang skolan, är den ihopkopplad på något sätt så man får tillgodoräkna sig högskolepoäng i engelska när man kommer tillbaka till sverige, eller får ni nåt slags diplom/bevis på det ni lärt er när kursen är slut? Ni verkar hur som helst ha det sjukt bra där borta! Det är alltid kul att kika in och se bilder :D

Svar: Tyvärr är inte skolan hopkopplad med högskolepoäng osv. Däremot får man ett "EF-certifikat" som nog är ganska värdelöst att ha förutom att man har det som bevis att man har varit här. Haha. Och vad kul att du uppskattar bilderna osv :D
Karin

Upp