Sjunde - Sjunde

Det har gått en månad sedan jag anlände till London. Minns hur de två första veckorna var helt jäkla upp och ner och jag bara ville packa väskan och åka hem igen. Och ytterligare några veckor senare vet jag inte ens om jag vill flytta tillbaka till Sverige. Love London & love life. 
 
Jag känner mig så jäkla lycklig. SÅ LYCKLIG. Efter att ha haft ett rent helvetesår där allt som inte skulle hända helt plötsligt hände så känner jag mig för första gången glad. Går runt med ett leende på läpparna och känner en ny känsla i kroppen, nämligen glädje. 2014 var det där året när jag gjorde en totalvändning i mitt liv. Bytte jobb, slutade med hästarna på "riktigt" efter 16 år inom sporten, avslutade företaget och tog beslutet att bosätta mig någon annanstans. Ångrar jag något av detta? Nej. Ingenting. Och för första gången i mitt liv så lever jag i nuet. Inte för tre månader sedan eller om två år. Utan idag. Och bara en sådan sak att slippa Sveriges mentalitet gör mig lycklig. Sveriges fördomar och kallhet. Det var en av sakerna jag ville slippa och jag inser mer och mer varför.
 
Londonlivet är gött. Allt från att sitta i en väns soffa och äta B&J direkt ur paketet till att hänga på pubarna runt Angel. Ta en runda på Oxford Street utan att egentligen köpa någonting eller promenera i en park med en vän. Eller bara det att vara i skolan 20 minuter tidigare en vad som behövs så man kan köpa en latte i cafeterian och dricka ute på gården. Behöver inte ens längre säga till cafeteria-duden att jag vill ha en stor vaniljlatte för han har lärt sig det nu. Haha. Och på tal om skolan har jag efter en månad 100 procent närvaro. HUNDRA-freaking-PROCENT. Har nog aldrig tidigare varit över 75-80% och bara det visar väl hur mycket jag njuter av livet just nu. 
 
Därför ska jag fortsätta skriva på min essay innan det är dags att gå en våning upp till min flat (sitter hos J&J nu) och göra mig i ordning för skolan. Veckan ser ut att bli så bra den bara kan bli och ja. Vad ska man säga. #YOLO på allt ungefär.
London 2014/2015 - Life, Tankar | |
#1 - - Cherie | Börja Spring:

Kul att det verkar gå så bra och att det känns så bra för dig :)

Svar: Ja det känns riktigt kul :)
Karin

#2 - - Fanny:

Inte för att det har nått med inlägget att göra men vet du om det går att få tag Ralph Lauren i London? Var där i vintras men hittade bara den stora där de säljer sina exklusivaste produkter som inte riktigt är i min prisklass. ;) Tänker mer Polo och denim & supply (nu blev det lite luddigt här men hoppas du fattar vad jag menar)

Svar: Har tyvärr ingen aning men kolla med Google!
Karin

Upp