London i love you


Hej kompisar,

Lördag i London och det känns kalas! Livet leker och jag är fortfarande så där glad i hela kroppen. I onsdags spillde jag te över min dator så den fungerar inte längre :)). Lagom smidigt men ska lämna in den på måndag eller tisdag. Har inte hunnit för att dagarna går så galet snabbt här. Tanken slog mig att hade detta hänt i Sverige med datorn så hade jag gråtit floder och haft lagom mycket ångest men nu känner jag mest "jaja jag får lämna in den så fort jag hinner". Hoppas den går att laga bara. 

Veckan har varit bra. Har hunnit med lite allt möjligt. Shoppingrunda på Oxford Street med en fransk tjej, Pauline. Vi går i samma klass och hon är så go så. I torsdags var det pubhäng i Angel och igår klubbade vi. Sån JÄKLA rolig kväll/natt. Var på The Penthouse som ligger precis bredvid M&M's World. Musiken var väl inte asball direkt men vad gör det när man hänger med bra människor? Ikväll kör vi faktiskt utgång igen. Man är ju bara ung en gång eller något sånt. Haha. Men först ska jag ner en våning till J&J för att beställa lite hämtmat. Fattar inte varför det inte är större i Sverige? Bara klicka hem och få maten vid dörren. När vi beställde sushi sist kunde man beställa B&J där också. Alltså så underbart. Haha. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Vi hörs vänner och om det är glest mellan inläggen vet ni varför. Är mer aktiv på instagram. Heter warnmark där :)
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Filippa:

Har du slutat med youtube? :(

Svar: Har inte haft tid och nu har jag inte ens någon dator... Så det är väl mer en ofrivillig paus antar jag.
Karin

Upp