Lyckligare nu


Jag började bläddra i mitt bloggarkiv. För ett år sedan hade vi precis skickat ner hästen på bootcamp i Skåne. Jag jobbade på kontor 8-17 varje dag och hade klippkort hos läkaren för jag var så matt/konstant sjuk. Livet var inte kalaskul direkt. 

För sex månader sedan lämnade jag åter igen hästen på bootcamp fast nu hos bästa Anna i Trollhättan. Livet var så jäkla jobbigt med allt som hade hänt de senaste månaderna så vi fixade inte att ha en häst. Tanken var att han skulle komma hem igen men innerst inne visste jag nog att Anna skulle få sälja honom åt oss. Jag jobbade fortfarande på kontor 8-17 och var inte lycklig någonstans. 

Idag är jag så lycklig så jag inte ens viker ner mungiporna när himlen bara öppnar sig och regnet känns som hagel pga det blåser så mycket. Idag är jag så glad så jag inte längre hakar upp mig på små problem. Livets pest eller kolera har blivit B&J eller Hägendaz. Att ta steget utanför min comfort zone och flytta hit är mitt bästa beslut någonsin. Att sälja Gandalf, sluta på mitt jobb, avsluta företaget och ta mig till London. Så himla bra. 

Har aldrig tidigare känt mig så här. Fattar ibland inte vad som pågår i kroppen. Men det är väl antagligen alla känslor som bara blommar inom mig. För första gången så lever jag mitt liv. Inte bara åker med det utan verkligen lever. Tillsammans med min London-familj och den här underbara staden. Staden som aldrig blir tråkig och det finns alltid saker att göra. Och när vi inte vill hänga ute på puben, shoppa, dansa eller annat så sitter vi i någons flat och målar naglar, äter glass, kollar film eller beställer mat. Livets liv.

Hade planerat att vara hemma 16 december - 4 januari men bokade om biljetterna så jag är hemma 16-28 december. Vill inte missa för mycket av London. Så jäkla bra som jag mår här. London i love you. 
London 2014/2015 - Life, Tankar | |
#1 - - stina:

Härligt att höra karin att du mår bra, har tänkt mycket på det också. Det speglar sig väldigt mycket i dina texter. Har tidigare trott att du var väldigt osocial (förlåt om det uppfattas som kränkande mot dig) och det är härligt att höra hur du umgås mycket med nya vänner. Ta hand om dig.

Svar: Haha nejdå det är inte alls kränkande. Nackdelen i Sverige är att alla mina vänner bor minst 6 mil bort så det är skönt att för en gångs skulle få ha dem 30 sekunder bort :)
Karin

#2 - - Helena:

Härligt du mår så mycket bättre!

Svar: Tack eller vad man säger :)
Karin

#3 - - Mickan:

Blir så himla glaaaad. :)
Love you sis!
Kraaaam.

Svar: Älskar dig med <3
Karin

#4 - - Amanda:

Blir gråtfärdig av att läsa detta. Kan inte beskriva hur jäkla glad jag är för din skull. Bästa bästa Karin. Du förtjänar att vara lycklig.

Svar: Bästa bästa du <3
Karin

#5 - - Lovise:

Roligt att läsa att du mår så mycket bättre!
Har du någon kontakt med Gandalfs nya ägare?

Svar: Jag har lite kontakt på Facebook :)
Karin

#6 - - Linnea:

Tycker precis som Stina att det verkligen märks i dina inlägg att du mår bättre och du skriver hela tiden i positiv anda, så himla härligt!

Jag flyttade för 2mån sen hem till min gamla hemstad (och började jobba på min gamla ridskola) som jag inte bott i på 8år! Efter att senaste 1,5åren bott i Stockholm och mått sådär halvbra är jag inne i lite samma lyckobubbla som du. Fast jag bor i en småstad där det inte händer mycket alls till skillnad från London, men jag tycker det är helt fantastiskt att kunna rida tillsammans med min syster eller åka och handla med mamma en helt vanlig måndag! :)

Svar: Men ni är väl för goa :). Och var härligt att du känner samma sak med din flytt :D
Karin

Upp