Monday


"Märks att duschen är brittisk när den inte förstår vad temperaturen 'lagom' är."  
- där har ni morgonens tweet. Underbart när vattnet pendlar mellan skållhett och iskallt. Men man vaknar ju iallafall. 

Idag hade jag skola mellan 8:45-16:50. Två general english lektioner, sen 2,5h håltimma och sen två spin courses. Hade vikarie på båda mina GE-lektioner och på den andra hade vi 'D'. Så galet skön lärare och jag fick det fina smeknamnet 'blondie'. Ja, min hårfärg är tydligen blond här. Får höra det ex antal gånger/vecka. Grym lektion iallafall och längesen jag skrattade så mycket i skolan. Håltimman spenderades med min fransos Pauline. En latte och gott snacka nere vid Themsen/London Eye. Dessutom var det sol så sämre kan man ha det. 

Sist men inte minst var det dags för 3h spin course som drog igång denna veckan. Jag har 'global issues' och det var så sjukt intressant! En grym lärare och klassen verkar bra. Pratade om allt från senaste tidens nyheter till legalisering av droger, rasism etc. Nästa vecka ska vi eventuellt på ett museum så tror detta kan bli bra. 

Kvällens planer är att ta bussen in till Oxford Circus och ta oss vidare mot Soho. Middag på Vapiano står på schemat. Mums! Vi var ju ute och åt på Jamies's Italian vis Angel igår (5min promenad från oss). Så gott så här får ni en bild. Börjar för övrigt 15.30 imorgon så gör inget om kvällen blir sen. Haha. 

Vi hörs!

London 2014/2015 - Life | |
Upp