Saturday

Förstod ärligt talat inte hur min fina vän Josefin tänkte när hon igår sa "Fyspass imorgon klockan 9.00!". Well okej kompis, vi kör. Och jäklar vad grymma vi var! Tillsammans med Linnea promenerade vi bort till Shoreditch Park för att intervallträna runt planen. Totalt blev det runt 5km intervaller och styrka efter det. Scheisse vad grymma vi var! Eftersom det började spöregna på vägen hem blev belöningen en varm dusch med scrub, hårinpackning etc. Och en gofrulle på det!
 
Under gårdagen kände jag mig allmänt off. En pw med Josefin på morgonen och sedan sprang det allt från fönsterputsare till gas/vattensnubbar i lägenheten vilket var lagom jobbigt när jag behövde duscha och allt inför skolan. I skolan hade jag först en lektion som var okej och sen lecture som var lagom seg. Speciellt när människor ska prata emot föreläsaren? Förstår inte sådant. Josefin hade också en mindre bra dag så vi bestämde oss för att avsluta kvällen så som alla andra gör det här -nämligen att gå till puben!
 
Självklart gick vi till stammisstället vid Angel och där satt jag med en mojito och hon med en cosmo och pratade om allt mellan himmel och jord. Precis det man behöver ibland och jag är så glad över att jag har hittat så underbara människor att hänga med här. Ikväll ska vi alla (-Johanna som har besök av sin BF) hänga hos Linnea och Becca med varsin B&J i handen. Och innan det måste jag börja skriva på min essay. Yey! Så ja, ska väl köra igång nu. Hörs!
 
De tre första bilderna är från Camden där vi var i torsdags. Får väl säga att det var inte riktigt som jag förväntade mig att det skulle vara. Haha. Ska iallafall tillbaka på marknaden någon dag! Hade iallafall trevligt med tjejerna och sedan satt vi en halv evighet och väntade på bussen hem. Bussen som aldrig kom då så vi var tvugna att gå till en annan hållplats. Tur att vi kunde roa varandra iallafall. Haha.
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Sanna Preifelt:

Jag är sååå avis på dig. Att flytta tillbaka till London i framtiden är helt klart något jag skulle vilja göra!

#2 - - Blondie:

Måste bara få fråga då jag vet att du har skrivit om det förr. Du har börjat dricka alkohol nu? Varför denna vändning, jag vill minnas att du var ganska anti mot det?

Svar: Jag har druckit alkohol sedan ex antal år tillbaka. Men antar att du syftar på ett inlägg jag skrev för 2-3 år sedan där jag diskuterade "dricka tills du stupar"-kulturen. För den är jag inget fan av. Speciellt inte när jag gjorde en satsning med hästar och min egen träning. Men jag älskar att dricka drinkar med vänner och ha kul. Och då involveras alkohol. Men har aldrig varit någon nykterist och alkohol är inget nytt för mig.
Karin

#3 - - Angela:

London är verkligen, magsikt! Förstår precis hur du menar då jag också hittade lyckan i mig själv första gången jag flyttade till London för fyra år sedan.

Svar: London är underbart ❤️
Karin

Upp