Seven weeks


Och så har jag helt plötsligt varit här i sju underbara veckor. Det blir ju inte sämre av sätt vädret är helt freaking fantastiskt. Igår hade vi typ 20 grader och sol, höll på att svettas ihjäl med min jacka. Även idag lyser solen så det är gött!

Helgen var bra. Puben med Josefin i fredags där vi hängde med några britter. En ansåg att Zlatan inte är svensk.... Vi var inte så glada då. Haha. På lördagen ville J in till M&Ms store och Piccadilly. Försökte avråda henne från detta men hennes vilja var stark så vi tog oss dit och sen försvann vi snabbt som bara den därifrån igen. Alltså turister. Överallt. Kaos. Tog oss till Totally Swedish istället där jag köpte tunnbröd, Bregott. Hushållsost och gräddsås istället. Matlycka. 

Skolan igår var bra. Hade en lång håltimma men då åkte jag och Pauline till Clapham för att besöka en stor party/halloweenbutik. På Global Issues tog vi oss till ett museum. Kul att komma lite utanför skolans väggar. Var i samma grupp som Rita och vi gick snabbt igenom museet, valde våra '5 disobedient objects' för att sen sätta oss på trappan utanför och skriva klart uppgiften. Mys. Tillbaka till skolan sen och sedan var det dags att åka hem. 

Idag börjar jag 3.30 så det är gött. Har redan hunnit med ett träningspass. Hållit igång en vecka nu så det känns med himla bra. Imorgon blir det vilodag för vi ska åka till Westfield efter skolan, ett gigantiskt shoppingcenter i Stratford. Ska bli nice!

Sedan är det mycket plugg som väntar med. Läsa bok - skriva brev/summery/alternative ending - jobba med min presentation och sist men inte minst leta fakta om något stort uppror/protest i ens hemland. Ska ta Göteborgskravallerna 2001! 

Vi hörs!
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - johanna - Student i London:

åh Totally Swedish <3 var där för någon vecka sen och köpte lite svenska matvaror, lyckan att ha bregott och kaviar igen!

Svar: Så gött att ha den affären här :)
Karin

Upp