Brighton

Ska jag flytta till England så är det nog i Brighton jag vill bo. Vilket ställe! I och med att jag är uppvuxen på västkusten var det helt underbart att få andas havsluft igen och höra alla fiskmåsar skrika. Promenera längs stranden och bara njuta av ren och fräsch luft helt enkelt. 
 
Jag och Linnea gick upp tidigt för att ta oss till Victoria station på lördagsmorgonen. Väl på plats handlade vi frulle på Pret innan vi satte oss på tåget som tog oss söderut mot kusten. Cirkus 60 minuter senare var vi framme och styrde stegen mot havet. Vi gick längs den steniga stranden, kände på vattnet (som faktiskt inte var speciellt kallt) och hängde ute på piren. Sedan besökte vi även Sea Life som är ett aquarium. Efter det vandrade vi upp och ner längs massa mysiga smågator och avslutade med shopping i köpcentret. Fick med mig en jacka från H&M och lite saker från The Body Shop. Vi var lagom trötta när vi satte oss på tåget hem igen. 
 
Himla bra dag och jag längtar tills jag åker tillbaka igen. Så smidigt att bara kunna ta tåget och vara framme en timma senare. Får se vilket ställe som blir nästa resmål. Är faktiskt väldigt sugen på att åka till Wales eller Edinburgh. Kanske inte nästa helg direkt men innan året är slut. Får se vad som händer :)
London 2014/2015 - Discover | | 3 kommentarer |
Upp