18 september

London Calling, 
 
Skämt å sido. Snart två veckor i Europas metropol och ordet "homesick" har fått en ny innebörd. Gårdagen var tuff, riktigt tuff. Men vecka två och tre är jobbigast, det visste jag sen innan. Tack och lov var ett besök på Ikea planerat och det samt mina nyfunna vänner fick mig på andra tankar. Det var värt att sitta på en buss i typ 70 minuter för att få se lite svenska namn, äta köttbullar-mos-lingonsylt, köpa lösgodis och sist men inte minst äntligen få köpa en bäddmadrass. Ni förstår att sängarna här har ingen freaking bäddmadrass men nu så har min (och mina kompisars) det iallafall. Sov så himla gott inatt. Sedan fick förstås en hel del annat också följa med hem.
 
Skolan däremot går riktigt bra. Efter att ha mått dåligt under både högstadiet och gymnasiet så tycker jag nog för första gången i mitt liv att skolan är rolig och det känns ju himla bra. Har ett kommande "om studierna"-inlägg på gång där jag berättar lite mer ingående vad/när/hur osv. Vill bara få lite mer kött på benen först. 
 
Idag slutade jag redan 11.40 så tog en promenix på drygt 30 minuter till Regent Street för lite häng med mig själv. In på min favorit-Starbucks där jag fikade med mig själv och sen vidare upp mot Oxford Street. Har äntligen fått köpt det jag verkligen behöver nu som tofflor, tvål, bodyscrub, foundation, body sorbet och typ ett par mjuksbrallor från VS samt en mugg från Disneystore. Plus lite annat då. Sen tog jag tuben hem och nu ikväll "storhandlade" jag mat. Maten ska också få ett separat inlägg för det är väl en av alla saker som gör att jag har hemlängtan. 
 
Helgen ser ut att bli bra. I morgon är det fredagsmys aka tacos med mina tjejer. På lördag ska vi äta på Jamie's Italian och sedan drar vi nog vidare till det som så småningom kommer kallas "vår" pub. Sist men inte minst är det Oxford på söndag. Måste ju göra min läxa med! Men börjar sent imorgon (13.55) så har ju något att göra på förmiddagen.
 
Ska försöka ta med mig kameran så bloggen hålls vid liv. Har ju inte ens bloggat om söndagens äventyr (som jag faktiskt fotade..!). Är iallafall aktiv på älskade Instagram
 
Men vi hörs kompisar! :)
 
 
London 2014/2015 - Life | |
Upp