Hello from London

Och här sitter jag. Nyduschad i mitt nya rum och är så trött att jag ska krypa ner i sängen så fort håret har torkat lite. Vet ni för övrigt hur skönt det är att tvätta av sig det smink man kletade på sig vid 5-tiden i morse svensk tid? Väldigt skönt.

Well... Nu är jag här i London (baby) och tycker dagen har gått förvånansvärt smidigt. Flygningen gick galant och det var inte svårt att hitta transfern. DOCK var det jag som blev lämnad sist (de andra skulle till värdfamilj) så har åkt runt i hela London i cirkus 4-5 timmar i en minibuss :)))). Sen var det dags att checka in i lägenheten och när jag öppnade dörren trodde jag att jag skulle börja lipa typ.

Var en lägenhet med endast ett dubbelrum och visst, det kan man väl se som positivt. Men jag åkte hit för att lära känna/bo med flera människor och inte bo med en enda. Plus att det var saker i lägenheten som sa att "här vill jag inte bo" så gick och pratade med de som checkade in oss. Sa som det var "jag vill inte bara bo med en utan vill bo med flera" och tjejen typ "Men VA!!?? Du är den första som säger så, GUD vad roligt att du vill bo med fler!!". Så det var inga problem att byta. Göööttigt. 

Min nuvarande lägenhet är väldigt trevlig. Bor i ett dubbelrum med en tjej jag inte har sett till en. Dessutom har vi eget badrum i rummet. I lägenheten finns även ett 3-bäddsrum där det flyttade in en tysk, en från Schweiz och en norsk tjej idag. Ska visa bilder i veckan!

Träffade också två svenska tjejer förut som jag hängde med lite. Ett besök på Starbucks (isatte ofc) och sen behövde vi köpa lite nödvändigheter (typ rosa toalettpapper som tydligen ska dofta rosor) och mat. Dagens matintag har för övrigt varit en quest bar och 2 riskakor. Men nu har jag frulle tills imorgon!

Blev lite mycket text och nu ska jag stänga ner datorn så jag kan sova sen. Vill också passa på att meddela att internet inte är det snabbaste här direkt. Och så har jag ap-ont i halsen vilket är tradition för mig i London. Haha.

Nej, dags att få skönhetssömnen. Hörs imorgon! :)

Vardag | |
#1 - - L a m i a s . s e:

Lycka till därborta nu! :)

Svar: Taack :))
Karin

#2 - - Lotta:

Oh så spännande!! Jag hoppas du kommer att ha möjlighet att uppdatera så mycket som det bara går ;) Ha så kul och ta väl tillvara på detta fantastiska äventyr.
- Lotta

Svar: Haha som mitt internet är nu så kommer jag inte ens in på blogg.se på datorn :(
Karin

#3 - - Emilia:

Så spännande det ska bli att få följa din resa i London! :) Hoppas du fortsätter med videorna på Youtube också, tycker du gör dem sjukt bra :)

Svar: Vad snäll du är, tack :)
Karin

Upp