Måndag härliga måndag

Sitter i sängen och har precis ätit upp dagens middag som bestod av melon/fetaostsallad med lufttorkad skinka. Mums! Dagen har väl inte varit asball direkt med skola 8:45-15:15 men det är väl bara att inse att alla dagar inte kan vara så där awesome bara för att man bor i London.
 
Skolan var iallafall seg och min vikarie (får ny lärare på torsdag) trodde inte att vi åkte skidor i Sverige pga det är så platt? Alltså haha. Men han får pluspoäng för att han visste att H&M är svenskt, det är det inte så många som vet. Jag och en klasskompis gjorde nämligen en presentation om David Beckham (=googla bilder halva tiden) och då var vi ju tvugna att ha med att han har varit/är modell för H&M. Min franska kompanjon visste för övrigt inte heller att det är ett svenskt företag så det är ju bra att jag nu har fått sprida det vidare.
 
Vi pratade även om att prata engelska och bryta på sitt egna språk. Många fransmän/tyskar/asiater etc bryter ju väldigt när de pratar engelska men läraren sa att "Svenskar gör inte det då de oftast tittar på engelsk tv från tidig ålder. Många andra länder dubbar allt engelskt till sitt egna språk". Så ja, han får väl en extra poäng där med. Hur många gånger har man t.ex. inte fått se FRIENDS med spansk dubbning när man är i Spanien? Så fult... Haha. Blev långt om skolan där men är ju trots allt här för att plugga. :)
 
 
Nu i eftermiddag blev det också min första joggingtur sedan jag kom hit. Jag och Linnea snörade på oss skorna och flög fram ute på gatorna. Lite skillnad att springa i stadsmiljö mot skogen men vi var så duktiga så. Känns skönt att vara igång! 
 
Dags att se några avsnitt av SATC. Hörs imorgon vänner. 
Bye
London 2014/2015 - Life | |
Upp