One week

Och så har det helt plötsligt gått en vecka sedan jag och min tjugoåtta (hehehehe) kilos väska anlände till Heathrow. En vecka som snarare känns som tre och jag förstår nog fortfarande inte att jag faktiskt ska bo här i typ sex månader till. Jag sitter här i soffan och tittar ut över byggnader som "The Gherkin" samt "Heron Tower" och får verkligen säga till mig själv att det är London som just nu är min hemstad. 
 
Veckan har nog gått över förväntan. Var jätterädd att hamna med "fel" personer i min lägenhet eller att jag inte skulle hitta några vänner. Men mina flatmates fungerar det bra med och jag har hittat ett gäng goa tjejer att hänga med. Det jag kanske inte är riktigt nöjd med är min klass i skolan då det inte direkt är någon där jag har klickat med. Men det kommer lösa sig och jag har ju bara gått fyra dagar i skolan. Sen är skolan en sådan "liten" del i detta just nu. Nu handlar allting typ om det runt om kring. Men ja, det löser sig. 
 
I morgon börjar jag 8:45 och slutar 15:15, min längsta skoldag denna veckan. Planerar att ta en lugnare promenad när jag kommer hem (min förkylning tillåter just nu ingen pw). På onsdag ska jag och vännerna till IKEA för att handla nödvändigheter och på söndag drar vi till Oxford. Så har mycket fint att se fram emot. 
 
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla SATC eller något. Vårt internet är så värdelöst så det går inte att streama några serier, youtube eller något på kvällarna. Rätt värdelöst när man betalar för fullhastighets-internet... Får kolla upp varför det är på det viset. 
 
Hörs imorgon
 
 
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - johanna - Student i London:

åh jag känner igen mig så väl i det du skriver, både det här inlägget och det om hemlängtan när man nått 2 veckor. Flyttade också hit till London för två veckor sen (ganska exakt på dagen idag faktiskt!)
Vad gör du här? Pluggar har jag förstått, men vad och vart? :)

Svar: Pluggar engelska. Vill inte riktigt säga vilken skola osv än men så fort jag har fått en bättre uppfattning om det/organisationen jag åker med så kommer det ett inlägg :)
Karin

Upp