Onsdag

Idag gjorde jag något jag har försökt att undvika in i det sista. Nämligen att laga mat på vår gasspis. Tycker att gas är obehagligt, konstigt samt att jag verkligen inte har förstått hur det egentligen går till. Men nu i eftermiddag tog jag tjuren vid hornen och lagade mat! Stekte ihop morötter, vitkål, rödlök och quornfärs för att sen smula lite fetaost på toppen. Smakade helt okej!

Annars var skoldagen bra. Tre lektioner där vi gjorde allt från grammatik till pictionary. Fick äran att vara den som ritar i mitt lag på pictionary och vi låg länge i ledningen tills ett annat lag gick om oss. Gillar att utbildningen är så varierad! Haha. Har för övrigt tänkt att skriva ihop ett inlägg om skolan, förstår att många är nyfikna.

Efter skolan stannade jag kvar för att luncha med Johanna innan jag satte mig på bussen och åkte hem igen och här har jag varit sen dess. Var riktigt sugen på att ha en eftermiddag hemma då jag inte har haft det än. Så har strosat runt här i mina mjukisbrallor och tvättat sminkborstar och kläder samt lagat mat! Har också pratat med min syster länge på Skype. Älskar Skype, nobelpriset till hen som uppfann det. 

Vi hörs! :)

Bilder;
Lagar mat för första gången - FINASTE t-shirten som jag köpte på Primark i Oxford - Mitt lilla place här som blev betydligt mysigare efter besöket på IKEA. Bäddmadrass, fleecefilt, lampa etc. Nästa vecka kör vi nog ett nytt besök (plus besök på Totally Swedish). Hehehe....

London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Mickan:

Tack syster för samtalet. :) Kram

Svar: Tack själv :) Kram
Karin

#2 - - johanna - Student i London:

Skype är så bäst!!! Familj och vänner känns inte lika långt bort då!

Svar: Ja verkligen :)
Karin

#3 - - amanda:

Men vaaaa? Gaasspis är det bästa att laga mat på ju :D haha. Älskar att vi har det i Turkiet :P

Svar: Haha jag hatar det :(. Saknar vår nya induktionshäll vi har hemma. Haha
Karin

Upp