Oxford

Oxford stod på söndagens schema. En busstur dit, häng där och buss hem igen. Att åka buss genom London snortidigt en söndagsmorgon var ju en upplevelse. Bussresan till skolan där vi skulle mötas upp tog liksom 15 minuter istället för 45. Kan det inte alltid vara så? Haha. 
 
Att komma ut till Oxford och se gröna gräsmattor, träd och andas frisk luft igen var väldigt härligt. Dock hade jag kanske för höga förhoppningar för jag tyckte faktiskt att staden var rätt trist. Antagligen för att jag numera är van vid Londons höga puls. Men det var en fin stad, dock kommer jag nog inte åka tillbaka. Vi hade iallafall en guidad tur genom staden samt besökte Christ Church College. Lite Harry Potter feeling men blev inga bilder därifrån då det var alldeles för mycket människor på en liten yta. Fritid fick vi också och vi spenderade självklart en del av den på Primark, hehe... 
 
Åkte tillsammans med Linnea, Johanna och Eline som ni kan se på bilden här ovanför. Vi hade en himla bra dag tillsammans. När bussen körde in i London på söndagskvällen så sa vi alla samma sak "Skönt att vara hemma igen". Första gången jag verkligen insåg att jag bor här nu. Häftig känsla!
London 2014/2015 - Discover | |
#1 - - johanna - Student i London:

åh vad mysigt! Måste definitivt åka dit någon gång :)

Upp