Regent's Park

På tisdagar börjar jag skolan en sådan fantastisk tid som 14.55 vilket innebär att jag har hela förmiddagen på mig att göra typ vad jag vill. Denna veckan bestämde jag mig för att ta en lång morgonpromenad till Regent's Park vilket jag också gjorde. Parken innehåller massa spännande saker som London Zoo och för er som inte tidigare är bekanta med den så kan ni läsa här.
 
Promenaden dit tog drygt 50 minuter och jag passerade bland annat King's Cross Station. Lagom mycket folk att knö med men det gick bra ändå. När jag väl kom till parken kände jag typ "äntligen". Ett sånt paradis och så himla fint, dessutom hörde man knappt trafiken utanför. Tillbringade en bra stund med att vandra runt i behaglig takt innan jag satte mig på en bänk vid vattnet för att träffa nya vänner. Typ som ekorren uppe på bilden eller herr häger. Var knappt något folk ute heller så ja, det var verkligen helt underbart. 
 
Sedan var det bara att vandra hem igen. Allt som allt tog detta runt tre timmar. Nästa gång kanske jag ska ha med mitt oystercard så jag kan ta bussen eller underground tillbaka. Eller så fortsätter jag att använda fossingarna och gå :)
London 2014/2015 - Discover | |
#1 - - johanna - Student i London:

åh jag var i Regent Park i våras, det är så vackert där! :)

#2 - - Anna:

Så roligt att få följa dig genom din tid i London.
Nästa år har jag planerat in en London resa med mina kompisar. Skulle vara roligt om du kunde skriva ett inlägg med tips vart i London det är bra att bo, och vad man inte får missa när man är där.
Super bra blogg !

Svar: Testa att googla på tips. Finns hur många blogginlägg som helst ute på nätet :)
Karin

#3 - - Anna Elfstrand:

Men ÅH, ekorren! <3

#4 - - Robex Lundgren:

fin bild

#5 - - Susanna Maria J:

Vilken söt liten ekorre ;D

#6 - - freja:

Så mysigt :)

#7 - - Flisan:

Fina bilder :)

#8 - - Amanda♥:

Vilka fina bilder! :)

#9 - - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan:

Aaaw, vilken sjukt söt ekorre!!! :D

Upp