Sista kvällen

Om allt går som det ska sitter jag om 12 timmar ombord på planet. Alltså det känns helt sjukt och jag är aningen nervös. Hade väl visserligen varit konstigare om jag inte var nervös men ja. Har delat in allt i olika delar. Del 1 är flygresan, del 2 att hitta transfer tjejen/killen på Heathrow, del 3 att anlända till boendet osv. 
 
Packningen har gått så där. Tack och lov kom min syster nu ikväll och gick igenom hela packningen med mig. "Karin, behöver du verkligen detta?" och nej, jag behövde nog inte allt. Är lite ledsen för att jag inte får med mig min SATC-box men tur att det finns Netflix och sådana saker. Nu ska jag fixa med det sista och sen ta en lång och varm dusch. Ladda mentalt inför morgondagen och försöka inse att jag lämnar antagligen inte lilla Alingsås, familjen etc för evigt. 
 
Ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs. Vet inte riktigt hur bra internet är i lägenheten där borta. Men det märker vi :)
Vardag | |
#1 - - Anonym:

hur kan man välja alingsås sen efter att ha bott tillfälligt i london haha? lämnade gbg/lerum och wow. bästa man gjort tror jag.

Svar: Är inget större fan av Alingsås och känner knappt en kotte här men tänker mer på att det är här min familj finns osv :). Men nej, inte här jag kommer bo när jag blir "stor" haha
Karin

#2 - - Amanda:

Lycka till nu! Ska bli kul att följa dig därifrån :D

Svar: Tusen tack och vad kul att du tycker det :D
Karin

#3 - - stina:

lycka till!

Svar: Tack :)
Karin

#4 - - Emma:

Lycka till nu :)

Svar: Tack :)
Karin

#5 - - ida:

Lycka till! :)

Svar: Tusen tack :)
Karin

#6 - - Daniela:

Stort lycka till :D

Svar: Taack :)
Karin

Upp