bff

Är hemma i Alingsås igen efter att ha spenderat fyra dagar i Katrineholm hos min andra halva Josefin. Det var förra onsdagen jag satt på tåget hem från Göteborg. The Nights med Avicii spelades i mina hörlurar och tankarna snurrade i huvudet. Kände att hon var den som kunde hjälpa mig att få en rätsida på allt så skickade iväg ett sms "vad gör du på måndag!?" fick svaret "ingenting?" och jag svarade "bra, jag kommer då". 
 
Bästistid var precis det jag behövde. Prata minnen, se bilder och filmer från vår Londontid. Försöka få ett perspektiv på allt och prata om vad som egentligen hände över några glas vin. Diskutera en jävlig luddig framtid på våra nattliga promenader. Nått en ny nivå i vår svengelska. Åka ut på roadtrip och sjunga så falskt det bara går till lyricsen som strömmade ut ur högtalarna. Spekulera över vad som skulle kunda hända på olika fronter och bara haft det så himla bra. 
 
Och nu sitter jag här hemma igen. Med ett luddigt huvud och vet varken a eller b eller c. Vet ingenting. Men det blir nog bra, det blir det nog. Allt blir vad man gör det till och bra ska det bli. Puss
 
Vardag | | Kommentera |
Upp