Måndag


Sitter i soffan och filar på min sista essay som ska vara inne idag. Pendlar mellan att prata med Josefin och Nadja samtidigt som jag då och då blickar ut över Gurkan och Heron Tower som lyses upp av solen. London bjöd på helt underbart väder igår. Det är vår i luften och det känns fantastiskt. London som jag bara har 13 dagar kvar i nu. 

Fredagen bjöd på en grym pubkväll. Ni vet när vakten säger "I'm getting used to you two now" och det är allmänt gött häng inne på puben. När de stänger klockan ett men blir kvar en timma till. När man går hem och sjunger högt till "Kung i baren". När man åter igen inser vilket jävla liv man lever här. Igår var vi på Harrods och i Hyde Park, var fint det med. Väldigt fint. 

Denna veckan ska bli epic. Allt från mer shopping till Camden till åka upp i Heron Tower till att fira alla hjärtans dag med J&N. Vi ska göra det på vårt sätt och alla är sjukt peppade. O Bar, brownies, film. Mat. Med mina tjejer. Kommer bli awesome. Självklart är skolan en del av veckan med. Har level test idag och nästa vecka är det dags för vår stora exam. Woopwop men det blir nog bra. 

Vi hörs vänner! :)


London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Photo by E M E R E L L A:

Åh vad roligt att vara i London, jag åker dit nu den 19 jag är så taggad! :D

Berätta hemskt gärna om nå bra tips på Uteställen, shoppingställen (förrutom Oxford street) osv :D Vore hemskt tacksam för lite tips :D

Upp