Två och en halv vecka.

Chillar i skolans lounge samtidigt som jag väntar på min flatmate/bästis/andra halva Josefin. Vi ska dra ut på Londons kyliga gator och hitta på något kul. För nu är det bara 2,5 vecka kvar här innan jag åker hem. Jajamen, jag ska hem igen. 

Planen har alltid varit att stanna. Men efter att ha haft extremt många fler sömnlösa nätter än vanligt och diskuterat fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att åka hem en sväng igen. Och vet ni? Det känns himla bra faktiskt. Komma hem, andas ut, ha en fungerande dusch och träffa familj och vänner. Köpte min livs dyraste flygbiljett igår men får iallafall ha med mig 2 resväskor hem (+ handbagage då) och hänga i SAS lounge på Heathrow. Lär vara så sjukt sliten på söndagen när jag flyger hem så känns fint att ha fri tillgång till mat ❤️


Börjar fundera lite på vad jag vill göra och har en del idéer. Men ska ta en sak i taget. Ingen hets helt enkelt. Kommer sakna London sjukt mycket men möjligheten att flytta hit finns alltid kvar. 

Så 2,5 vecka att hänga med alla fantastiska människor här. 2,5 vecka att maxa shoppingen. 2,5 vecka att dricka Steams mojitos. 2,5 vecka att leva livets liv. Har redan gjort det i 5,5 månad men nu maxar vi allt ytterligare lite till. 

Annars är allt bra. Har som sagt sovit galet dåligt men börjar bli lite bättre nu. Alltid något. Går liksom i 180 nu för att hinna med så mycket som möjligt. Älskade London vad jag kommer sakna dig. 
London 2014/2015 - Life | |
Upp