La la la life


Helt plötsligt har det gått två veckor sedan jag bloggade sist. Vet inte hur många som har sagt "Karin du måste uppdatera oftare!!" och fine, er vilja är min lag. Haha. 

Känner att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt för det händer så mycket hela tiden. Dessa veckor har bara sprungit iväg och tiden räcker inte till. Har iallafall haft det sjukt bra. Lite för bra. Ätit middag med vännerna, hängt på puben, shoppat och så vidare. Tagit promenader, åkt tåg(!!!) (sällsynt), haft extremt djupa diskussioner om livet, lärt känna nytt folk och bara levt. I lördags var jag och Josefin på Comedy Club i Shoredith. Sådan galet bra kväll. 

Insett att jag nog inte kommer åka hem om en månad. Utan jag blir antagligen kvar här ett tag till. London är livet. Livet är London. Är inte klar med staden. Då därför är huvudet fullt upp med den planeringen också. CV och andra papper ska fixas, vi letar rum för fullt osv. Är extremt pepp på detta och det blir en ny utmaning. Ni får reda på mer när jag vet mer. Haha. 

Annars sitter jag på bussen hem nu, är precis utanför St Paul's när jag skriver det här. Planerna för dagen är lite otydliga men ska hem och lämna väskan. Sedan promenera upp till Angel och besöka The Body Shop, Superdrug och Sainsbury's. Funderar även på att köpa med mig någon lunch hem. Mums! Väl hemma ska jag skriva klart en liten essay innan jag kanske möter upp en kompis. Och ikväll väntar skypedejt med en annan saknad vän. Fin onsdag. 

Det var väl det. Vi hörs vänner!
London 2014/2015 - Life | | 3 kommentarer |
Upp