I'm back


Landade i London igår. Kändes så bra när planet nuddade marken och när jag sedan satt på Heathrow express in mot Paddington var det verkligen "jag är hemma". För London är hemma. Så är det bara. Har haft tre kalasveckor i Sverige med familjen och vänner. Men det är på andra sidan Nordsjön jag kan leva det liv jag just nu vill leva. 

När jag låste upp dörren igår möttes jag av Josefin. Världens fetaste kramkalas och sedan drog vi och handlade mat. Middag i soffan och skitsnack om allt som hade hänt i Sverige. Idag hade jag två lektioner och sedan drog jag hem, åt och sen åkte jag tillbaka till skolan för att möta upp J. Latte på starbucks och en tur på Oxford street. Vidare mot Angel för att äta på GBK och på kvällen blev det även mojito på stammispuben Steams. 

Bestämde oss för att åka till Kings Cross klockan 23.00 och ta kort på Plattform 9 3/4. För det är det som händer en tisdag i London. Älskade London. Nu sitter jag i soffan hemma igen. Snackar skit och bara är. Att jag börjar skolan 8:45 är en annan sak men det gäller att leva i nuet. Och det är det jag äntligen har lärt mig att göra. 

Imorgon är det (utöver skola) pw runt Tower Bridge/Millenium Bridge som gäller. På torsdag ytterligare en promme. Fredag middag ute och allmänt gött. Lördag O Bar och söndag lunkande i Regents Park. Tror det blir himla bra alltså. 

Godnatt! :)
- råkade förresten (som ni ser på bilden) bli lite blondare när jag var i Sverige. Kände att jag ville tillhöra de svenska stereotyperna på ett sätt iallafall ;)
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Anna:

ÅÅ Karin vad glad jag är över att läsa att allt går toppen och att du mår så bra! Du förtjänar verkligen det efter allt!
Hojta till när du är i Sverige igen så kanske vi kan ta en fika?
Kram!

Svar: Men söta du!! Svarade på Facebook. Stor Kram!
Karin

#2 - - Linn holmbom:

Åh du verkar ha det super bra😃 jag är så sugen på att besöka London för första gången när jag har ledigt 22-25 januari men har tyvärr ingen som har möjlighet att följa. Är London en stad man kan resa till ensam eller vad tror du? Är en social 21-årig norrlänning så hade varit kul om det är lätt att träffa någon att hänga med litegrann😊

Svar: Ett tips är att kolla på fb-gruppen "londonsvenskar". Där lär du hitta människor :)
Karin

Upp