La la la life


Helt plötsligt har det gått två veckor sedan jag bloggade sist. Vet inte hur många som har sagt "Karin du måste uppdatera oftare!!" och fine, er vilja är min lag. Haha. 

Känner att jag inte vet vad jag ska skriva riktigt för det händer så mycket hela tiden. Dessa veckor har bara sprungit iväg och tiden räcker inte till. Har iallafall haft det sjukt bra. Lite för bra. Ätit middag med vännerna, hängt på puben, shoppat och så vidare. Tagit promenader, åkt tåg(!!!) (sällsynt), haft extremt djupa diskussioner om livet, lärt känna nytt folk och bara levt. I lördags var jag och Josefin på Comedy Club i Shoredith. Sådan galet bra kväll. 

Insett att jag nog inte kommer åka hem om en månad. Utan jag blir antagligen kvar här ett tag till. London är livet. Livet är London. Är inte klar med staden. Då därför är huvudet fullt upp med den planeringen också. CV och andra papper ska fixas, vi letar rum för fullt osv. Är extremt pepp på detta och det blir en ny utmaning. Ni får reda på mer när jag vet mer. Haha. 

Annars sitter jag på bussen hem nu, är precis utanför St Paul's när jag skriver det här. Planerna för dagen är lite otydliga men ska hem och lämna väskan. Sedan promenera upp till Angel och besöka The Body Shop, Superdrug och Sainsbury's. Funderar även på att köpa med mig någon lunch hem. Mums! Väl hemma ska jag skriva klart en liten essay innan jag kanske möter upp en kompis. Och ikväll väntar skypedejt med en annan saknad vän. Fin onsdag. 

Det var väl det. Vi hörs vänner!
London 2014/2015 - Life | |
#1 - - Sara:

Blir så lycklig av att läsa dina texter du skriver från London Karin! Allt genomsyras av en lycklig individ som njuter av allt, tar tillvara på allt men också lite "äsh, det löser sig"attityd på ett bra sätt än innan där man kunde se paniken som blev när planen sprack.
Hur som haver, fortsätt och njut av livet och allt vad det har att erbjuda! Det är du värd!

Svar: Alltså Gud vad glad jag blir av att läsa det här. Tusen tack Sara :))
Karin

#2 - - Anna Elfstrand:

Det suger ju lite att du inte tänker komma hem än(haha) men gud vad kul med nya utmaningar! :D Då måste vi ju änna komma och hälsa på ;)

Svar: Haha blir att jag kommer hem ett litet tag iallafall :))
Karin

#3 - - Sandra:

Hej. Har följt din blogg ett tag och blir så inspirerad av dig som följer vad du vill göra och tar nya utmaningar. Har funderat på att göra någon kortare resa till London i vår och undrar om du har tips på vilken del man ska bo i om man vill ha centralt till det mesta och kunna utnyttja tiden bäst.
Hälsningar Sandra.

Upp