jag lever

Vet inte hur många gånger jag har satt mig ner vid datorn, loggat in här på blogg.se och påbörjat ett nytt blogginlägg. Lika många gånger har det slutat med att jag har suttit här utan att få fram en enda mening och till slut har jag klickat på det där röda krysset i det vänstra hörnet och stängt ner sidan igen. Är så underligt ändå. Denna blogg som under så många år var en sådan stor del av mitt liv existerar knappt längre i mina tankar. 
 
Sedan jag skrev sist har det hänt en del, som vanligt. Vi kan väl börja med Summerburst i Stockholm. Road trip upp på torsdagen följt av en helt underbar helg. Vädret var gött, sällskapet sjukt bra, prinsbröllop i staden, stämningen på topp. Hade gärna gjort om det. Midsommar spenderades i Ljungskile, ett hus vid havet och även där superbra sällskap. Dagen efter åkte vi upp till Smögen och njöt på klipporna. Alltså den dagen, sa nog det åttio gånger eller så "det här är livet vänner. Träningen har gått himla bra tills jag fick ett litet bakslag för två-tre veckor sedan. Men så är det. Gymmet blev mitt andra hem igen och som jag har saknat den känslan. Var även nere i Helsingborg och tog en sväng till Falsterbo förra veckan. Så kul att träffa F och inte nog med det sprang jag även på Gandhis nya ägare. Är över ett år sedan jag sålde honom nu -galet!
 
Det var väl det ungefär. Plus en massa annat då men det blir för mycket att nämna. Och ytterligare lite till som får lämnas utanför bloggen. Annars funderar jag mycket på livet överlag nu. Vad jag vill, vad jag bör, vad jag ska? Har egentligen hela världen framför mina fötter så känns som man kanske bör utnyttja det. Våga spela lite, hemma finns ju alltid kvar. Hit går alltid att återvända. Oh well, varför ska det vara lätt för? Nu ska jag iallafall ut och rasta ben och huvud med en joggingtur runt sjön. Imorgon väntar ett morgonmöte inne i stan och sedan kanske jag åker på utflykt i veckan. Ha det gott vänner :)
 
Vardag | |
#1 - - Julia:

Hej Karin!
Varför har du gjort dina videos på youtube privata?
Behöver dom verkligen nu, speciellt dom med tips inom ekonomin och lägenheten (tror jag det va). Kommer ihåg lite av dom och jag älskade verkligen dom.

Svar: Hej,Jag kände att jag ville det av diverse anledningar, så kommer tyvärr inte "låsa upp" dem :/ Men tror säkert det finns andra superbra videos med samma ämnen :)
Karin

#2 - - Nellie:

har du gjort dina youtubevideos privata? eller har du raderat dom?ska du börja med hästar igen? ska du börja gör videos igen? kan inte du göra dina videos oprivata igen? :D
Älskade dina videos och nu kan jag inte se dom. :( <3

Svar: Ja det stämmer, har gjort dem privata och kommer nog inte börja göra videos igen tyvärr :/ Kommer inte börja med hästar igen :)
Karin

Upp