million voices

Jag tror det var när Ingrosso ropade "Vad säger vi Göööteborg!?" som jag tänkte "är det här på riktigt? Är jag verkligen här?". Mitt på Ullevis fotbollsplan som nu hade förvandlats till ett dansgolv med 60 000 andra personer. Summerburst 2015 som jag hade peppat för sedan november, men sen egentligen inte skulle på pga utlandsflytt och en massa annat krångel på det. Och så hamnade jag där ändå och det var precis det jag behövde.
 
Att på fredagen höra Axwell Λ Ingrosso spela allt från On My Way till Sun Is Shining och sist men inte minst goa SHM-låtar som Don't You Worry Child. Det går inte att beskriva. För att sen på lördagen höra Otto Knows, dansa som en dåre till grymma Martin Garrix och avsluta med skriksång till Avicii. Tyvärr är jag besviken på Avicii då det var segt och inte alls den power jag hade tänkt mig. Men man får väl skylla på kryckorna eller något. Helgens bästa var iallafall Martin Garrix och Axwell Λ Ingrosso. Eller bara att man har kunnat hoppa runt som en dåre, ha sjukt kul med vänner och släppa allt runt om kring. Bara det faktum att prognosen sa spöregn men vi på lördagen fick sol. Lovely.
 
Så sjukt mycket kärlek att jag och en vän lite halv spontanbokade Summerburst i Stockholm nästa helg. Tar en roadtrip upp på torsdagen och hänger i huvudstaden hela helgen lång. Hoppas på lite mer Aviciifest nu. Min favorit-Kela och jag, så bra vi ska ha det :)
 
Vardag | | Kommentera |
Upp