shut up and dance

Jag undrar egentligen hur många hundratals tankar som sprang igenom mitt huvud när jag körde hem från Stockholm inatt (landade hemma vid 06..). Mitt kära sällskap snarkade så gott bredvid och jag satt med min Nocco i handen för att hålla uppe energin. Sjöng konstant för mig själv till RIX FM's hits och insåg än en gång hur sjukt mycket som har hänt det senaste året. Varje låt som spelades relaterade jag till en specifik sak och det är väl det som är så fint med musik. 
 
Den sjunde september 2014 var det där datumet jag satte mig på flyget till London. Skräckblandad förtjusning är nog två ord man kan beskriva det med. Jag hade ingen aning om vad som väntade men det skulle bli the time of my life. Att "göra mig av med" i princip allt på hemmaplan (heltidsjobb, eget företag, hästarna osv) för att kasta mig ut i något okänt var det bästa jag någonsin har gjort. Tror inte ens det går att beskriva hur mycket jag utvecklades som person. Hur jävla gott det gjorde för mig. Och att jag inte ångrar någonting. Då menar jag verkligen ingenting som hände under detta halvår. Allt händer av en anledning, så är det bara. 
 
 
För det är just det. Att hade jag inte åkt till London hade jag aldrig tillbringat söndag-måndag i Sthlm. Jag hade inte heller varit på en himla bra kräftskiva i lördags med så fina vänner, hade inte suttit i det rum jag sitter i nu och skriver detta. Tror inte ens jag hade träffat någon av de personer jag har träffat det senaste halvåret. Alla de som har gjort sådana avtryck i mig. Även om mycket av skedde i London var det ju när man kom hem igen som man var tvungen att börja bygga upp någonting nytt här. Och som ni antagligen har märkt på mina (få) blogginlägg har jag velat fram och tillbaka enormt mycket. Tiden efter England har verkligen inte varit 100% guld och gröna skogar men det har ändå varit så SJUKT mycket bättre än vad det var innan. För jag ser så annorlunda på livet. Och det är fint, riktigt fint. 
 
 
Hade kunnat skriva en kilometerlång text om detta men låter det vara här. Är för övrigt sugen på att steppa upp mitt bloggande igen istället för att snitta ett inlägg/månad (minns tiden när det var 4 inlägg/dag... puh!). Men vi får se, börjar ju bli aktiv på instagram igen iallafall. Alltid något! :)
 
Vardag | | Kommentera |
Upp